Reklama

Orange TV sa s Ligou majstrov v roku 2019 darilo, počet zákazníkov výrazne stúpol

Počet zákazníkov digitálnej TV od Orangeu už presiahol hranicu 100 tisíc. Podľa zverejnených údajov využívalo na konci roka 2019 TV služby operátora 108 tisíc zákazníkov. Do tohto počtu sa započítavajú ako zákazníci IPTV, tak aj satelitnej služby, ktorá odštartovala v auguste 2018. Ide až o 43% nárast v porovnaní s údajmi v rovnakom období uplynulého roka.
Pokračovanie nižšie:

Orange TV tak postupne pokračuje v získavaní nových zákazníkov. Podľa dostupných čísel narástol počet TV predplatiteľov v roku 2019 o 33 tisíc. Len pre porovnanie, v roku 2018, kedy odštartovala satelitná platforma Orange TV spolu s exkluzivnými kanálmi Orange Sport, bol nárast 8 tisíc.

Lákadlom Orange TV sú pre divákov exkluzívne športové programy Orange Sport s prenosmi Ligy majstrov ako aj domácej Fortuna ligy či zápasov českých futbalových a hokejových líg. Nechýba tiež európsky basketbal a zápasy MMA. Navyše v minulom roku tiež operátor zaradil do ponuky aj program Premier Sport s ostrovným futbalom.

Výnosy spoločnosti Orange Slovensko k 31. 12. 2019 vykazované podľa štandardov IFRS 15 dosiahli 556 mil. eur, čo predstavuje medziročný pokles o 0,6 %. Pod pokles celkových výnosov sa podpísal, podľa operátora, pokles výnosov z predaja zariadení. Tie medziročne klesli o 5 % na 124 mil. eur. Naopak, výnosy z poskytovaných služieb sa medziročne zvýšili o takmer 1 % a dosiahli 432 mil. eur.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Teraz zdrazeli orange sporty na 12e na mesiac, som zvedavy ako sa im bude teraz darit …

Komentáre už nie sú povolené.