Reklama

Orange TV obohatí v marci ponuku o nové programy

Začiatkom marca má v pláne Orange TV rozšíriť ponuku o viacero nových staníc. Noviniek sa dočkajú ako klienti IPTV, tak aj satelitnej služby.

Ponuka programov Orange TV na optike bude od marca bohatšia o 5 televíznych kanálov. Spolu tak svojim zákazníkom ponúkne už dve stovky staníc. V základnom balíku pribudne od stredy 4. marca 2020 nová stanica TV Romana, a v najbližších dňoch aj Lifestyle TV a TV Piešťany. Do Balíka Exkluziv zase pridá operátor dva programy pre dospelých Leo TV Gold a PASSION XXX.
Pokračovanie nižšie:

Dvoch noviniek sa dočkajú aj klienti satelitnej služby. Od 4. marca budú môcť sledovať nové programy UP Network a Lala TV. Obe novinky majú byť k dispozícii predplatiteľom s aktivovanými balíkmi Optimal a Premium. Testy programov si môžu už klienti naladiť z družice Eutelsat 16A (16°E), frekvencie 12 606 MHz.


Technické parametre pre príjem:

NázovDružicaFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
Lala (MPEG4)Eutelsat 16A (16.0°E)12606 MHzH3/430000DVB-S2 / QPSKFTA
UP Network (MPEG4)Eutelsat 16A (16.0°E)12606 MHzH3/430000DVB-S2 / QPSKFTA

PIDy:

NázovV PIDSIDPCR PIDPMT PIDAudio
Lala (TV/MPEG4)3401452434013400N/A
UP Network (TV/MPEG4)3501452535013500N/A

Prehľad programov podľa frekvencií:

Počet frekvencií: 1
FrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaPočetProgramy
12606 MHzH3/430000DVB-S2/QPSK2Lala, UP Network

V čase písania správy sa na programových pozíciách Lala a UP Network nachádzala zatiaľ len informácia o plánovanom rozšírení ponuky. Navyše ani jeden z programov nemal zatiaľ pripojenú audio stopu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Up network by mohli zdieľať s Antik sat. Cez IPTV to v Antiku už beží, ale bez ich prijímača si môže človek pískať… Najlepšie by bolo, keby Antik a ďalší operátori poskytovali appky, resp. plug-iny na sledovanie ich OTT/IPTV ponuky aj pre Enigmu 2. Keď sa dá takto v niektorých E2 boxoch sledovať Netflix…

    1. Pidjin @ :
      Podľa mňa takú capinu ako je Up network nie potreba aby Antik sat zdieľal s Orange. V prvej rade by mal Antik Sat zdieľať s Orange kvalitné stanice Viasat Nature HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD a TravelXP HD. Tieto stanice by mal zaradiť do balíka „Domáca pohoda“ namiesto staníc Discovery, TLC, Fine Living a Travel HD ktoré by sa mohli presunúť do balíka“Rodinná pohoda“. Ďalej by Jojko malo byť aj v obidvoch balíkov a nie iba v tom „Rodinná zábava“. Takisto aj Spektrum, AMC a Minimax by mohol byť v obidvoch balíkov. Stanice Fishing and Hunting, Mňam TV a Ocko by mohli byť kľudne iba v tom balíku „Rodinná zábava“. Keby Antik z ponuky úplne vyradil CS Mystery (Kino svet) tak by sa podľa mňa vôbec nič nestalo.

    2. UP Network je capina? Každý máme nejaké preferencie, niekoho baví letectvo, niekoho šport, ďalšieho cestovanie… Viasaty by Antik mohol zaradiť, to máš pravdu. Minimálne Viasat History, ten je z nich suverénne najlepší, ostatné dva dávajú čoraz viac doku soaps, podobne ako Discovery. CS Mystery je zbytočný kanál, súhlas. Ale TravelXP je lepší, ako Travel Channel? Ja ich teda vôbec nesledujem, iba som všade počul a čítal, že XP je odpad, tak neviem… A tiež si myslím, že Spektrum a AMC (a Film+) by mali byť v oboch balíkoch.

Komentáre už nie sú povolené.