Reklama

Orange TV vyradila z ponuky program pre dospelých a zrušila službu TV mozaika

Od 01. novembra nie je v ponuke Orange TV program pre dospelých Playboy TV HD, ktorý mohli sledovať predplatitelia IPTV služby s aktívnym balíkom Exkluziv. Okrem toho operátor zrušil službu TV mozaika.
Pokračovanie nižšie:

Spomeňme, že koncom októbra naopak zaradila Orange TV do ponuky IPTV služby dve slovenské regionálne televízie – TV Zemplín HD a Dúbravská televízia. Obe sú súčasťou balíka Home Basic TV.

Novinkou v poslednom období bolo aj preklopenie vybraných programov z SD na HD vysielanie. V lepšej obrazovej kvalite tak môžu zákazníci sledovať programy pre dospelých LeoTV/Extasy a lifestyleový Fine Living.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pre redakciu prečo TV vega a severká majú dnes viradit z visielacov avis severská nejde cez magio vise mesiac zase mi nechcú odpovedať

    1. Chem tie programy 1.12 december CS Film CS History CS mini CS Mystery CS Horror aby sa obiavilo na plustelke dvbt2 vsetky programy

  2. Redakcia: prepisat tlacovu spravu nieje ziadna zurnalistika, mal tu byt uvedeny dovod PRECO zrusili Playboy tv !!

  3. Orange by mal zrušiť platené balíčky programov s malým počtom programov a preradiť ich do základných balíčkov. Tak ako to urobili u nemenovanej konkurencie. A mali by to urobiť tak na IPTV, ako aj na satelite.

Komentáre už nie sú povolené.