Reklama

Orange sprístupní kanál Premier Sport dočasne zadarmo pre predplatiteľov Orange Sport

K novému športovému kanálu Premier Sport, ktorý odštartoval na Slovensku a v Českej republike 9. augusta, bude mať prístup viac klientov Orange TV. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk sprístupní novinku operátor dočasne pre všetkých zákazníkov s predplateným balíkom Orange Šport a to bez zmeny mesačného poplatku do 30.6.2020. Týka sa to iba užívateľov Orange TV na optike a cez satelit. Štandardne je pritom kanál súčasťou dvoch prémiových balíkov Premier Šport a Super Šport +.
Pokračovanie nižšie:

Premier Sport sa zameria vo svojom vysielaní na najlepší ostrovný futbal – anglickú Premier League, Championship a škótsku Premiership. Zákazníci Orange TV s predplateným balíkom Orange Šport tak budú môcť sledovať počas trvania akcie, bez zmeny mesačného poplatku, nielen Ligu majstrov UEFA či slovenskú Fortuna ligu, ale aj anglickú Premier League.

Aktuálny program staníc Premier Sport a Orange Sport môžete nájsť v našom TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A od kedy to ma bit mam Orange Sat a momntalne to ešte neide.

    1. Ktovie či to zase nedávajú len novým. Skús to nechať hodinu zapnuté na Premier Sport HD. Možno nemáš iba zápis na karte.

  2. Teraz to asi tu hodinu nepojde lebo za chvilu ide Slavia:Dortmund!!!

  3. Nam to funguje od 2.10 00:00 tak asi skus restartovat stb

    1. Ked ma satelit tak mu reset nepomoze, tam musi prist zapis na kartu.

  4. Vyžiadaj si opätovné zaslanie zápisu na kartu cez zákaznícku zónu na ich webe, ak tam je taká možnosť.

  5. Tak už som sa konečne dopatral prečo mi nejde Premier Sport operator mi povedal kedže mam balik super šport nie balik len Orange sport tak mi to nepojde tak to je vraj nastavene.Hlavne že Orange sport je za 3€ a Super sport za 4€ ajtak ti to nedajú su podvodnici!!

Komentáre už nie sú povolené.