Reklama

Orange opäť zvýši ceny SMS správ za prístup k programom Orange Sport

Orange mení od stredy 11. septembra ceny SMS správ za prístup k prémiovým športovým kanálom Orange Sport. Okrem toho dôjde od rovnakého dátumu k zrušeniu denného a týždenného predplatného cez SMS. V ponuke preto zostane iba mesačný balík. Za prístup k športovým kanálom Orange Sport na celý mesiac tak zaplatia záujemcovia cez SMS nie 6, ale až 12 €.
Pokračovanie nižšie:

Všetky vyššie uvedené zmeny sa týkajú predplatného cez SMS. Zdraženie sa však dotkne aj klientov balíka Orange Šport cez internet. Tí zaplatia tiež od rovnakého dátumu 12 € mesačne.

Zákazníkov Orange TV sa zvýšenie cien nedotkne. Pre nich zostáva aj naďalej doplnkový balík Orange Sport za 3 € mesačne, alebo balík Super Šport + za 6 € mesačne.

Zvýšením cien predplatného cez SMS a internet chce operátor prilákať viac klientov k Orange TV. Za cenu mesačného prístupu (12 €) môžu totiž získať plnohodnotnú televíziu s tridsiatimi TV stanicami, vrátane Orange Sport 1 až 4, Premier Sport, Sport 1, Sport 2, Arena Sport 1, Arena Sport 2, Nova Sport 1, Nova Sport 2 a ďalších.

Okrem samostatnej TV majú klienti na výber aj viacero služieb so zľavou. Kombináciu Orange TV so športovým balíkom a optickým internetom ponúka operátor od 20 € mesačne (Home Basic Fiber + Home Basic TV + Balík Orange Sport + Balík Premier Sport). Kompletný balík služieb (TV, internet a hlasový paušál) od 30 € mesačne (Love 30).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. predplatiteľov bolo asi minimum keď sa rozhodli o nich prísť,za tú kvalitu čo ponúkajú je škoda dať 1€

    1. O2 tv šport sa dá zaregistrovať aj na Slovensku mne tam neche zobrať číslo ako to máš spravene?

    2. Da sa. Ked som sa ja registroval pred dvomi mesiacmi tak cislo nebolo potrebne zadavat. Aj tak to mam iba na testy, ale uz to nebudem platit. Len som vyuzil akciu za 1 Kc. Akurat to zmenili spekulanti a nejde mi zrusit balik, ze iba cez zakaznicku linku.

  2. Chvalabohu že som od nich odišiel. Typický Orange. Škoda ďalších komentov.

  3. Cez šarika ide aj orange tv. Tak nač platit nenažratym. Aj s Premier sportom.

    1. Peter: spôsob nelegálneho príjmu platených satelitných staníc zdieľaním prístupovej karty cez net. Tzv. cardsharing ( —> sharing —> „šarik“).

  4. 3. Mesačný poplatok je vo výške 4 €, ak mal účastník účastnícky program aktivovaný pred dňom 11. 9. 2019 a má ho naďalej bez prerušenia aktivovaný aj po dni 11. 9. 2019 (vrátane). To neplatí, ak došlo (i) k ukončeniu príslušnej Zmluvy o poskytovaní prístupu k TV službe cez internet (ďalej v tomto bode len „Zmluva“) alebo (ii) k prevodu práv a povinností vyplývajúcich z príslušnej Zmluvy z účastníka na inú osobu (za prevod sa považuje aj prípad, keď zanikne Zmluva a bude nahradená inými zmluvnými dokumentmi medzi spoločnosťou Orange Slovensko, a.s. a novým účastníkom, pričom práva a záväzky pôvodného účastníka vzťahujúce sa na prístup prevezme nový účastník).

  5. je to absolútny nepomer, ak minulý rok sa dalo kúpiť orange sport za 4 eura na mesiac a zrazu je to 12 EUR, tak je to len nenažratosť. mám rád ligu majstrov a každý rok sa na ňu veľmi teším, ale za túto cenu nie! dnešným dňom odchádzam aj z orange ako operátor!!!

  6. Fuj končim s orange. Končim s nimi hned odhlasujem telefony

    1. Načo toľko kriku pre jeden Orange sport.Športu je plno všade,klídek!

  7. Keď začali 4€/mesiac. Teraz tristo percent nárast… Je to normálne? Zase tí čo majú peniaze… Tým je to jedno… Vydierači hnusní.

  8. Tak je to nehoráznosť najväčšieho zrna, 300% zvýšenie platieb, ani sato nedá slušne povedať co je to za hyenizmus. Sú úplne nenazrani, a ešte chcú aby ľudia prešli k orange TV. Po strieľať je ich malo

  9. Presne tak, zo 4 eur na 12 eur behom roka. Toto uz urcite neakceptujem ani ja a koncim s nimi. Ako s operatorom som s nimi skoncil uz davnejsie, chvalabohu.

  10. Kvoli ich nenazranosti prisli desattisice fanusikov o ligu majstrov. Aby som dal 12€ za dva zapasy LM, tak to urcite nie. A Orange nikdy viac. Dufam za skrachuju co najskor s orange sport.

Komentáre už nie sú povolené.