Reklama

Lepší.TV zaradila do ponuky regionálne verzie programu ČT1

Lepší.TV rozšírila dnes svoju ponuku o regionálne verzie programu ČT1. Predplatitelia služby, na Slovensku a v Českej republike, tak nájdu v ponuke dva nové programy ČT1 JM a ČT1 SM. Oba sú dostupné v HD kvalite automaticky a bez ďalších poplatkov všetkým predplatiteľom na Slovensku a v Českej republike. Samozrejmosťou je aj archív vysielania, ktorý je k dispozícii na 30 dní.
Pokračovanie nižšie:

Obe regionálne verzie prinášajú takmer totožný program ako hlavný kanál ČT1. Líšia sa iba spravodajstvom. Kanál ČT1 JM sa zameriava na južnú Moravu a ČT1 SM zase na severnú Moravu. Na južnej Morave sú to programy pripravované televíznym štúdiom ČT Brno, na severe Moravy a Slezsku televíznym štúdiom ČT Ostrava.

V blízkej dobe má operátor navyše zaradiť do rastra viac poľských programov. O tejto novinke sme už informovali koncom júla.

TIP: Otestovali sme Lepší.TV na mobilných zariadeniach

Internetová platforma Lepší.TV ponúka svoje služby od roku 2016 a to ako v Českej republike, tak aj na Slovensku. Využívať ju môže ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s takmer stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac. Službu je možné využívať vďaka špeciálnej aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadenia. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V ponuke chýbajú kvalitné športové a dokumentárne stanice-nie double stanice ČT.

    1. smotana @ :

      Aspoň sa konečne dozvieš to že okrem Čiech existuje aj Morava zo Sliezskom a to čo je tam nového a nie iba to kto si prdol v Prahe a v Čechách.

      Vieš vôbec to že Slovensko na západe nesúsedí s Čechami ale iba z Moravou a Sliezskom ktoré sú súčasťou Českej republiky okrem Čiech?!

  2. „Kanál ČT1 JM sa zameriava na južnú Moravu a ČT1 SM zase na severnú Moravu.“

    ČT1 SM sa zameriava aj na Sliezsko a nie iba na Severnú Moravu!

  3. To jako vážně děláš že Slováků blbce? Oni moc dobře vědí že sousedí s Českou Republikou a i vědí že z kolika regionu se skládá. Jen hlupák může poučovat. Mimochodem i na normální ČT 1 jdou regionální zprávy. Sice večír ale jdou. Zdeňku Zdeňku malinko se nad sebou zamysli.

    1. Cz – Sk @ :

      Regionální zprávy zprávy na ČT1 opravdu i v jiný čas než ve 12:20 a 18:00? Snad na ČT24 a to několikrát v repríze asi mezi 01:00 až 05:00.

      Jinak většina Slováků bežně říkají „idem do Čiech“ aj když jedou jen do první dědiny nebo do nejbližšího města v České republice, takže bohužel ve většině případů taková realita!

      PS: Jinak co je to tvé „večír“? Promiň ale tento jazyk je pro většinu Moraváků a Slezanů více nesrozumitelný než slovenština! Tato čecháčkovská hatlanina z Čech pro východ České republiky nepřijatelná a absolutně nepřirozená. Kdy se vy Češi konečně naučíte Česky? Mám tisíckrát raději Slováky než Čecha který jen každého poučuje s diriguje!!!

    2. Zdenek: nad slovom „večír“ sa môžeš pohoršovať, keď budeš správne písať slovo „nesusedí“ a nie „nesúsedí“. Cz – Sk to vystihol dobre, nie sme blbci, ktorí netušia nič o existencii Moravy a Sliezska. A už sa tu opakuješ s týmto vyplakávaním príliš často, to svedčí o ťažkom komplexe menejcennosti. Sebavedomý a mentálne zdravý človek nepotrebuje, aby všetci okolo neho neustále zdôrazňovali, že vedia o jeho rodnom kraji. Ani nepotrebuje všetkým naokolo opakovať do zblbnutia, odkiaľ pochádza. Hlavne keď to tu zjavne nikoho nezaujíma.

  4. Tak proč se tam neodstehujes ty zamindrákovanej clovece. po kom si a co si to nevím a koho neznám tak ani neurážím. Jedno vím zcela , něco v tvé duši není v pořádku. Východní Čechy nejsou Severní Čechy ale to snad i chápeš a i rozumíš . Spíše ty si asi snědl Šalamounovo hovno a vše víš nejlépe. Mimochodem měl by sis naštudovat dějiny. Máš tam obrovskou díru a nebo neznalost !!!

  5. P.S ; nesrozumitelný si spíše ty každému se rozumí a co je pro tebe nepřijatelný pro někoho normální . Jak se říká věc názoru a ty Zdeňku zaplať pánbůh nejsi většina !!!

Komentáre už nie sú povolené.