Reklama

Lepší.TV pridá nové programy, vylepší aplikáciu a predstaví nový web

Platforma Lepší.TV, ktorá pôsobí na území Českej republiky a Slovenska, pripravuje v blízkej dobe pre svojich zákazníkov viacero noviniek. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk by mal operátor predstaviť už o niekoľko týždňov úplne novú webovú stránku, ktorá má byť oproti doterajšej, jednoduchšia a prehľadnejšia.
Pokračovanie nižšie:

Rozšírenie neobíde ani programovú ponuku, do ktorej by mali ešte počas tohto leta pribudnúť nové poľské programy. Na rozšírenie ponuky nás upozornil jeden z našich pravidelných čitateľov a potvrdil nám to aj samotný operátor. O aké konkrétne programy pôjde, nie je ešte známe. Spomeňme, že Lepší.TV má už aktuálne v ponuke desať poľských programov (TVP Info HD, TVP1 HD, TVP2 HD, Polsat, TVN, TV Puls, TV6, TV4, Puls2, TVP Sport ). Samozrejmosťou u každého programu je aj archív.

Ďalšou novinkou má byť vylepšené rozhranie aplikácie. Upraviť by sa mala grafika a pribudnúť by mohli aj viaceré nové funkcie. V týchto dňoch napr. pribudla do sekcie Najlepšie z TV voľba Nezobrazovať zhliadnuté. Vďaka tomu je možné odfiltrovať v zozname už zhliadnuté programy.

TIP: Otestovali sme Lepší.TV na mobilných zariadeniach

Ukážka nového vzhľadu aplikácie

Internetová platforma Lepší.TV ponúka svoje služby od roku 2016 a to ako v Českej republike, tak aj na Slovensku. Využívať ju môže ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s takmer stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac. Službu je možné využívať vďaka špeciálnej aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadenia. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kto je zvedavy na Polske stanice?Preco radsej nedaju Primy do ponuky pre nas Slovakov,tak ako maju ostatne iptv?

    1. Polske programy v ponukanom rastri su ovela lepsou alternativou k ponukanym slovenskym. Zial…

  2. Ak by pridali do balicka NOVU a PRIMU aj by som si LEPSI TV objednal

    1. Nohu a spol. do SK verzie pridať nemôžu, Prima to toleruje (okrem hlavnej stanice). V českej zas nemáš skupinu Narkóza (okrem Dajto žiadna škoda), ani Jojku, ale tá je zadarmo v DVB-T.

  3. Plne suhlasim: stacilo by pridat PRIMY a mozno pre moje decka este RIK idealne s 30 dnovym archivom (na niektorych kanaloch je totiz tusim 7 dni) a je vymalovane 🙂 Inac ten filter Nezobrazovat vzhliadnute programy zobrazuje vzhliadnute programy, ak to clovek nedopozera aj so zaverecnymi titulkami, cize ked to vypne clovek pred skoncenim zaverecnych tituliek alebo asi pred tym, ako to je u nich nahrate, tak sa to tvari ako rozpozerane

  4. Nema niekto box od LepsiTv? By ma zaujimalo ci tam ide Skylink live appka?

  5. SkylinkLive má lepšiu ponuku programov;za jednu cenu na 4 zariadenia.

    1. Podľa mňa má lepsiu ponuku Lepšia.tv. Ma aj veľa rádii aj poľské stanice.

    2. Lepšia.tv jedine v cz verzii. Ale tým spoplatnením sledovania na druhom a dalších zariadeniach to celé úplne zabili.

  6. Dobry den kde sa da objednat lepsi tvzaujimalo by ma ci je to satelit

  7. Podľa mňa je momentálne najlepšou smart aplikáciou na trhu SledovaniTV,čo sa týka funkčnosti a ponuky.Ale málo smart TV má ich podporu/aplikáciu.Zamerali sa len na najpredávanejšie:Samsung,LG,Panasonic.

Komentáre už nie sú povolené.