Reklama

Orange TV využíva 88-tisíc zákazníkov

Počet zákazníkov digitálnej TV od Orangeu dosiahol na konci júna 88 tisíc. Vychádzame z údajov, ktoré zverejnil samotný operátor. Do tohto počtu sa započítavajú ako zákazníci IPTV, tak aj novej satelitnej služby, ktorá odštartovala v auguste 2018. Ide o 33 % viac ako v rovnakom období uplynulého roka. Výnosy spoločnosti Orange Slovensko k 30. 6. 2019 dosiahli 270, 8 mil. eur, čo predstavuje medziročný nárast 0,4 %.
Pokračovanie nižšie:

Orange TV tak postupne pokračuje v získavaní nových zákazníkov. Podľa dostupných čísel začalo v prvom polroku 2019 využívať služby digitálnej TV od Orangeu 13-tisíc nových klientov. Operátor už prekonal čísla z celého minulého roka, kedy získal za 12 mesiacov iba 8-tisíc nových zákazníkov.

Za nárastom je určite aj väčšia mediálna kampaň pri príležitosti štartu vynovenej Orange TV, vrátane spustenia novej satelitnej služby, a samozrejme aj štart exkluzívneho športového kanálu Orange Sport.

Lákadlom vo vysielaní Orange Sport sú prenosy Ligy majstrov ako aj domácej Fortuna ligy či zápasov českých futbalových a hokejových líg. Nechýba tiež európsky basketbal a zápasy MMA. Aktuálny program nielen všetkých štyroch Orange Sportov môžete nájsť samozrejme aj v našom TV Programe.

Aktivity realizované v prvom polroku 2019 smerovali k podpore našej novej stratégie, naplneniu firemného poslania a dosiahnutiu ambície našej spoločnosti, ktorou je naďalej rozvíjať sa v oblasti konvergentných, fixných a digitálnych služieb. Som veľmi rád, že k optike sa nám podarilo pripojiť už 500 tisíc domácností, výhody balíkov služieb Love sme rozšírili aj pre zákazníkov, ktorí využívajú internet cez DSL a taktiež sme priebežne obohacovali našu programovú ponuku Orange TV,“ hodnotí Federico Colom, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Áno ale na Lige Majstrov prerobia uvidíme čo sa ze dve sezóny ešte urodí ale ak nie ať predá Orange Licenciu na kanály Orange Sport Telekomu a hneď to bude ono

    1. Je mnoho ľudí, ktorí by zo zásady nezaplatili ani halier akýmkoľvek zdieračom a šmejdom.

    2. Ale tých, čo zaplatia, je bohužiaľ viac. A potom sa sťažujú, ako sa im zle žije…

  2. Je to pramálo na tak „veľkého“ operátora.Je to ukážka stagnácie-keď volajú ponúkajú len paušál.Chýbajú smart appky do TV….,Telekom detto-ten ale ťaží s Digi sport.Konkurencia je veľká,ťažia aj malí hráči

Komentáre už nie sú povolené.