Reklama

Orange ponúkne zákazníkom, ktorí si platia Orange Sport cez SMS, viac programov

Športoví fanúšikovia, ktorí využívajú služby Orange TV Šport cez internet a Orange Šport cez SMS, získajú od štvrtka 9. mája za nezmenenú cenu viac televíznych programov. Operátor sa rozhodol k doterajším programom Orange Sport 1 až 4 ponúknuť predplatiteľom aj športový program Eurosport 1 či základné slovenské programy Jednotka a Dvojka v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:

Programy Orange Sport môžu získať záujemcovia poslaním jednej SMS správy v cene od 3 € za denný balík, 4 € za týždenný balík a 6 € za mesačný balík. Programy je možné sledovať ako na smartfóne, notebooku, tablete a po novom už aj cez Orange TV Stick na akomkoľvek televízory.

Pridaním nových programov do oboch vyššie uvedených služieb budú môcť sledovať športoví fanúšikovia aj blížiace sa MS v hokeji či cyklistické preteky Giro d’Italia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nepomôže vám to Pomaranč prizanjte si svoju porážku zlyhali ste a neviete si to priznať že Zákazníci budú v DIGI TV a Telekome kvôli dobrému futbalu a tá spolupráca s českým Kyslíkom priniesla len stratu a nahnevaných futbalových fanúšíkov ktorý boli odkázaný sledovať Champions League len Digi Sport a RTVS ktorý o LM prišli a ak získate Premier League no takto bude viac divákov nahnevaných že prídu aj o skvelú Premier League

    1. Pomaranč nemám rád, ale toto sú silné reči. Ešte je príliš skoro na také hodnotenia, ako je „porážka“ a „zlyhali ste“. To sa ukáže tak o tri roky. Najskôr. Pomaranč má času a peňazí dosť. A vôbec, zďaleka nie každého zaujímajú pokérovaní manekýni, naháňajúci sa za loptou.

    2. Ked tak, taketo nieco sa planuje na 4 az 5 rokov, a ty uz chces sudit po 1 roku, dalsi krcmovy riaditel 🙂

    3. Pre tých čo chcú pozerať LM link. www.tvdua.com indoneska tv aj v anglickom komentári.

    4. Peter Pan ty si další z tých krčmových riaditeľov čo sa hodnotí po 4-5 rokov ?
      Oni kúpili práva na 3 roky a už teraz oni vedia koľko sú v strate a koľko prerobili lebo získali len nejakých 10.000 nových klientov Iptv a Sat plus SMS platiacich ľudí lebo podľa komentárov futbalových fanúšikov to Orange nezvládol úplne celé zle sekajuci obraz krcmovi komentátori české štúdio vysoka cena !!! Pre porovnanie minuly rok na digisport si mal možnosť sledovať komplet eu ligy a ligu majstrov od Magia L a vyššie Orange si prosím ťa pýta len za Orange sport 3€ a môžeš mat aj najvyšší program ! neplacu len telekomaci placu aj tí ktorí nemali Telekom a mohli si vychutnať každú stredu LM na RTVS ! Orange sa veľmi zmýlil ak si myslel že prejde ku ním len kvôli LM cela republika majú nezmyselne balíčky najhorší archív a hbo bez možnosti prihlásenia na hbo go sú to amatéri a neschopaci

  2. Na Orange nadávajú iba Telekomaci lebo im chyba LM. Ja futbal nesledujem, takze mne to zily netrha. Uvedomte si, ze keby nebol Orange Sport, tak by DIGI Sport urcine nekupil tolko futbalových lig ako ma teraz. Konkurencia je dobra vec. Na druhej strane co viem, tak pomarac ma velke nedostatky a mysleli si, ze ludia budu ku nim hufne prechadzat. Nic take sa nedeje, to by museli uplne zmenit pristup od PR az po predajcov. Pobavila ma ta ich anketa na webe s otazkou Sledujete Orange Sport?

  3. telekom mál tie ligy aj pred vznikom orange sportu táto dobrá konkurencia len fanúšikom zvýšila cenu presnejšie tým ktorý idú oficiálnou cestou

  4. Tiež si nemyslím že by to bola zo strany Orange katastrofa. Cez SMS to od začiatku bolo fajn, keď si to prenesiem z PC na TV cez HDMI. trochu ma zaskočila len zvýšená cena od nového roku, 6 EUR mesačne je už trochu moc za to, čo momentálne ponúkajú. LM je fajn, ale veľmi chýba aspoň 1 top euro liga. Komentátori ma tiež príjemne prekvapili, škoda že len preberajú české O2 štúdio. Toto by mohli zlepšiť do novej sezóny a získať aspoň 1 top ligu, najlepšie Premier league alebo LA Ligu.

  5. JanPK
    Pre boha len to nie…
    La Liga a PL nech len pekne zostane tam kde je, prípadne ju dostať na Sport TV, alebo Nova Sporty. To je, ale iba utópia…

  6. Orange sam naznacil v jednom rozhovore ze sa bude usilovat o ziskanie dalsich lig co sa hraju v europe takze to bude vyzerat asi takto kto da viac peňazí ten ziska prava na vysielanie ved len o to ide predajcom vysielacich prav.

  7. Prečo nechcete pustiť môj komentár, to pre ten link na LM?

    1. musíš dať odkaz bez w w w a aj bez toho, čo je predtým ht…

  8. Orange je stratový a veľmi na lige majstrov.A od novej sezóny sa budú deliť s ligový majstrov buď s nová šport alebo sport1 2.A ty čo tu tvrdia že po roku to nejde objektívne zhodnotiť trepu blbosti.Orenge má obrovskú stratu na lige majstrov lebo sa prerátali a si mysleli že im to bude vynasat.

    1. Nie, po roku to naozaj nie je možné objektívne zhodnotiť. To je ako hodnotiť priemernú rýchlosť vlaku po prvom kilometri, keď sa ešte len rozbieha. A tým sa vôbec nezastávam Pomaranča, väčšina výčitiek, čo tu voči tejto firme odznela, má racionálne jadro. Ale zamieňať si fakty so zbožnými želaniami, lebo niekoho nemám rád? Ale no tak…

    2. Neprerátali sa. Orange to proste „musí mať“, nech to stojí čo to stojí, to je ich filozofia. A tak mali aj MWS40GHz alebo CDMA900MHz.

  9. s nova sportom a sport 1 a 2 je to dosť nereálne vysielajú aj v CZ a O2 na to nepristúpi

Komentáre už nie sú povolené.