Reklama

ANTIK začne ponúkať nový box s označením Antik Nano 3G

ANTIK Telecom začne už čoskoro ponúkať svojim zákazníkom nový set-top-box s označením Antik Nano3 Giga, ktorý bude spájať televízny 4K set-top box so switchom, prístupovým bodom pre domáce wifi a hubom pre inteligentnú domácnosť. Nový box má navyše podporovať aj ovládanie cez cez bluetooth a pripravený by mal byť aj na hlasové ovládanie.
Pokračovanie nižšie:

Antik Nano3 Giga bude poháňaný výkonným štvorjadrovým procesorom s výkonom až 15000 DMIPS. Pôjde o box malých rozmerov s predným displejom, na ktorom sa má zobrazovať aktuálny čas, alebo názov práve sledovanej relácie z EPG.

Podľa informácií od operátora má byť nový box k dispozícii zákazníkom na Slovensku koncom mája 2019. Dostupný bude pre všetkých klientov optických sietí Antik Telecom s vernostnou zľavou za 49 eur (štandardná cena je 99 eur). Existujúci klienti TV služieb v optických či bezdrôtových sieťach Antiku si môžu svoj starší box vymeniť za nový Nano3 Giga za zvýhodnený vernostný poplatok 49 eur (štandardný poplatok 69 eur).

Chceli sme ľuďom priniesť za tie isté peniaze oveľa viac hodnoty ako doteraz. Do jedného výrobku sme teda umiestnili najčastejšie požiadavky súčasnej domácnosti,“ vysvetľuje Igor Kolla, generálny riaditeľ Antik Technology. „Vďaka tomu, že máme pod kontrolou celý vývojový reťazec od dizajnu elektroniky, softvéru na spodnej vrstve až po užívateľské rozhrania a obaly, vieme ako jediní na trhu kompletne prenášať požiadavky klientov rovno do výsledného produktu. Výrobná kapacita, ktorú riadime v Číne zasa prináša úspory pre výslednú cenu produktu až tak, že zákazník oproti nákupu všetkých zariadení samostatne pri multi zariadení Antik Nano3 Giga ušetrí až desaťnásobne.

V budúcnosti má v pláne inovovať operátor aj boxy so satelitným (DVB-S/S2) a terestriálnym (DVB-T/T2) tunerom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Asi tak… Ten aktualny Nano 3 aspon funguje dobre? Lebo starsi Nano co pouzivam funguje tak podla pocasia, ked chcem archiv tak mam tak 50% sancu ze pojde, treba to furt restartovat… Tak som ho zrusil.

  1. Už to predávajú? Ak áno tak kde a pod akým názvom

  2. Je 12.jún a ja ho stale nemôžem nájsť už vyššiel ten Antik Nano 3G

Komentáre už nie sú povolené.