Reklama

Nový jednoduchý diaľkový ovládač pre prijímače AB Cryptobox

Pred niekoľkými týždňami sa objavil na našom trhu nový diaľkový ovládač pre prijímače AB Cryptobox. Novinka sa predáva ako doplnkový ovládač, vzhľadom k tomu, že ide o verziu s minimálnym množstvom tlačidiel. Na ovládači sa tak nachádzajú iba štyri základné tlačidlá (StandBy, Menu, Exit a OK) plus štyri ovládacie šípky okolo tlačidla OK. Nepôjde teda o žiadneho zástupcu súčasných diaľkových ovládačov, ktoré sú v balení spolu s prijímačmi. V prípade záujmu si tak každý užívateľ prijímačov značky AB Cryptobox môže tento nový model ovládača dokúpiť zvlášť.
Pokračovanie nižšie:


Diaľkový ovládač má označenie MiniS a spolupracuje so všetkými modelmi značky AB Cryptobox. Bez problémov ho tak môžu využívať majitelia prijímačov AB Cryptobox 4XX HD, 5XX HD, 6XX HD či najnovšej rady 7XX HD, ako aj Skylink ready prijímačov AB Cryptobox Smart.

Do ovládača sa vkladá gombíková batéria s označením CR 2032 (3V), nie je teda na dve mikrotužkové batérie, ako bežne dodávané ovládače k prijímačom AB Cryptobox.

Nový typ ovládača môže byť vhodný najmä pre užívateľov, ktorí nevyužívajú multimediálne funkcie prijímača a postačujú im teda iba základné ovládacie tlačidlá. Využiť ho môžu aj starší ľudia, ktorí na ovládači nájdu iba nutne potrebné tlačidlá na zapnutie prijímača a prepnutie programu, prípadne na ovládanie hlasitosti.

Doporučená maloobchodná cena diaľkového ovládača AB Cryptobox MiniS je 9,9 € s DPH.

Odkaz na produkt: Diaľkový ovládač MiniS pre AB Cryptobox

Mini S v porovnaní so štandardne dodávaným ovládačom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pre starších ľudí nebude, tí majú radi čísla (numerické klávesy). 🙂 A použitie CR2032 je kolosálna blbosť – táto batéria je drahšia, než dve AAA a vydrží oveľa kratšie.

    1. Keď zapnete v cryptoboxe hdmi cec aj v tv, tak satelit ovládate s ovládačom od tv.

Komentáre už nie sú povolené.