Reklama

Orange TV ponúka zákazníkom nový český balík, na IPTV aj satelite

Zákazníci Orange TV môžu získať prístup k viacerým českým programom. Podľa našich informácií si môžu všetci predplatitelia aktivovať vynovený český balík, ktorý obsahuje viac televíznych programov a je o niečo drahší, ako ten pôvodný. Špeciálny český balík je dostupný nielen pre zákazníkov IPTV, ale už aj satelitnej služby. O aktiváciu balíka je nutné požiadať cez zákaznícku linku.
Pokračovanie nižšie:


Ako nás informoval jeden z našich čitateľov, český balík údajne poskytuje operátor cez externú českú firmu a jeho cena je 0,2 € mesačne. Súčasťou balíka je 15 televíznych staníc, z toho sedem v HD kvalite na IPTV a osem na satelite Eutelsa 16A (16°E).

Zoznam staníc v českom balíku pre zákazníkov IPTV
Prima Cool, Prima MAX, Prima Zoom, Prima Love, Prima Krimi, ČT1 HD, ČT2 HD, ČT24 HD, ČT sport HD, ČT:D/ČT art, TV Barrandov, TV Barrandov Plus HD, Kino Barrandov, Mňam TV HD a Body in Balance HD

Zoznam staníc v českom balíku pre zákazníkov satelitnej služby
Prima Cool HD, Prima Max HD, Prima Zoom HD, Prima Love, Prima Krimi, ČT1 HD, ČT2 HD, ČT24 HD, ČT Sport HD, ČT:D/ČT art, TV Barrandov HD, Barrandov Plus, Kino Barrandov, Mňam TV, Body in Balance

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Máte to tam zle napísané na IPTV stojí služba 0,20€ mesačne a nie je tam ČT:D/ČT art

    1. Máte pravdu. Je to 0,2 € mesačne. Ospravedlňujeme sa za preklep.

  2. ked som to potvrdzoval cez seto box, tak tam bola cena 20 centov na mesiac! asi sa pomylili ale zase v neprospech zakaznika!

    1. presne, zavádzanie zákazníka! Ospravedlnili sa, no neopravili to, dnes mi to znovu vyskočilo. Vedia čo robia…, ( 0,2€! )

  3. Ale suma 0.2 je za celý balík alebo len za 1 Česku stanicu????

Komentáre už nie sú povolené.