Reklama

Skylink: Český servisný poplatok je možné zaplatiť na slovenských kartách už aj na dva roky

Satelitná platforma Skylink dnes rozšírila, podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk, možnosť zaplatenia za český servisný poplatok na slovenských dekódovacích kartách. Aktuálne majú zákazníci operátora na výber už dve dĺžky predplatného, okrem doterajšieho 12 mesačného aj výhodnejšie 24 mesačné. Zatiaľ čo za ročný český servisný poplatok zaplatí slovenský zákazník 46,10 €, v prípade dvojročného je to 72,90 €, teda v priemere 36,45 € na rok. Pre porovnanie, slovenský servisný poplatok stojí aktuálne na 12 mesiacov 55,6 €.
Pokračovanie nižšie:


K pridaniu voľby dvojročného predplatného došlo aj v prípade českých kariet. Zákazníci v susednej ČR môžu teda zaplatiť za slovenský servisný poplatok 1 446 CZK (55,8 €), alebo za 24 mesiacov 2 491 CZK (96,2 €).

TIP: Skylink nám vysvetlil, ako je to s českými kanálmi na Slovensku

Skylink ponúka zákazníkom možnosť zaplatiť za servisný poplatok zo susednej krajiny od 4. júna. Táto možnosť sa však nepáči komerčným televíziám TV Nova, TV Prima a TV Markíza, ktoré sa snažia o to, aby operátor zákazníkom na Slovensku neponúkal české programy a naopak českým zákazníkom slovenské. TV Prima údajne už získala aj predbežné opatrenie súdu, na základe ktorého má Skylink zablokovať jej programy pre slovenských zákazníkov. Podľa najnovších informácií, ktoré máme k dispozícii, operátor zatiaľ žiadne rozhodnutie súdu neobdržal.

Aktualizované: Podľa našich zistení môžu zákazníci Skylinku zaplatiť servisný poplatok z druhej krajiny, opäť už iba na 12 mesiacov. Voľba na 24 mesiacov bola po niekoľkých dňoch zrušená.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ŽABOMYŠÍ VÁLKY KOMERČNÍCH TELEVIZÍ-jinak toto nazvat nelze.

  2. len tak dalej skylink prima a nova nech sa aj na hlavu postavia jedine im pomôže že sa vypnú na dobro zo satelitu 🙂

  3. Počkám ešte mesiac a ak sa nič neudeje zaplatím aj ja český servisný poplatok.

  4. Platíme nevieme za čo! ešte si dvihaju ceny jako chcú!

  5. Doživotne zadarmo… Zo zásady by som im v živote nedal ani halier, žiadnej platforme ! ! !

    1. A tí ľudia čo tam robia budú robiť zadarmo len aby si si mohol šťučkať s diaľkovým…

  6. Musia aj z niečoho žiť len to je chyba že sú,,nenažranci“.

  7. To akoze keby som byval v Rakusku tak podla cechov mozem mat ceske stanice a ked na Slovensku nie?Blazinec…

    1. Nechcem obhajovať M7-group. No možno je to preto tak, že sa to viaže na občianstvo alebo adresu alebo kde je zaregistrovaná „karta“. A nie na“občianstvo“ EÚ.

    2. na občianstvo sa to viazať nemôže, to by bola diskriminácia .Registrácia podľa regionu bude ten dôvod.Preto sa Skylink preregistrovaniu nebráni aby mal čo najviac zákazníkov a bol právne krytý.

    1. Nie je najlacnejší. A ani pomer cena / „výkon“ nemá zďaleka najlepší.

    1. Najlacnejší je Antik, základný balík „Pre začiatok“ stojí 0,99€ mesačne (vraj sa to bude zvyšovať, ale aj keby stál 3€, stále je to menej ako Skylink), Freesat má základ za cca. 2€ (aj keď nestojí ani za tú sumu, ale to nebude ani Skylink po vyradení staníc skupiny Prima). Ďalej, základ od Flixu je teraz u vybraných predajcov vrátane karty za 55€ ročne (prípadne za 39€ ročne pri kúpe spolu so sat. prijímačom). To je menej, než ročný serpo u Skylinku. A tam už máš podstatne viac „pozerateľných“ staníc, ako v základnom balíčku Skylinku. Takže má oveľa lepší pomer cena / ponuka a aj HD staníc je tam už celkom dosť. A čo sa týka pomeru cena / ponuka, nad Skylinkom vyhráva aj Pantelio, ktoré síce na rok stojí 60€ (vrátane CA modulu), ale má ešte viac staníc v ponuke, ako Flix. Nevýhodou je, že málo z nich je v HD.

    2. dr. B. Nutty:Dakujem za info.Naozaj sa Skylink neoplati.Ale myslim si,ze casom budu musiet aj ostatni vyradit vsetky stanice Prima.

    3. Rado: Nie je za čo. Inak, Flix ani Freesat stanice skupiny Prima v základných ponukách na Slovensku (o ktorých som písal vyššie) nemajú ani teraz a Pantelio bude mať aj bez nich stále dosť veľa programov. Jedine Antik sat by mal základnú ponuku bez staníc Prima výraznejšie ochudobnenú, podobne ako Skylink.

  8. Ten Pantelio je v pohode aj ja mám modul od nich a ten obraz nie je najhorší keď pozerám na 32 obrazovky.Možno na veľkosťi obrazovky smerom hore by bol horší.Neviem posúdiť ale ponuka staníc mi vyhovuje.

    1. Ono to závisí nielen od uhlopriečky TV, ale aj od toho, ako dokáže prijímač / TV spracovať obraz. Sú zariadenia, ktoré excelujú v HD a 4K, ale SD obraz poriadne domrvia. A iné zas vedia solídne upscalovať, takže ani SD obraz na 55″ TV nevyzerá hrozne.

Komentáre už nie sú povolené.