Reklama

Mňam TV chce pridať do vysielania aj slovenský obsah

Od pondelka 4. septembra sa môžu diváci českej televízie Mňam TV tešiť na bohatý zahraničný program. Vo vysielaní sa objavia nové relácie – „Dievčatá v kuchyni“ s Haylie Duff, „Jamieho revolúcia v stravovaní 2“ s Jamie Oliverom, „V mysli šéfkuchára 2“ s Dávidom Changom, „Vlasatí motorkári: Ázijské dobrodružstvo“ alebo „U mňa na záhradke 2“ s Annabel Langbein.
Pokračovanie nižšie:


Na zoznam inšpiratívnych relácií o varení by mali onedlho pribudnúť aj relácie so slovenským obsahom. „V roku 2018 plánujeme spustiť program so slovenským obsadením. Našim divákom by sme radi ponúkli obsah, ktorý bude mať bližšie aj k slovenskej kultúre a tradíciám,“ povedal Pal Milkovics, CEO spoločnosti S&P Broadcasting.

Prevádzkovateľom Mňam TV je spoločnosť S&P Broadcasting, ktorá stojí aj za programom Mňau TV a pripravuje sa na spustenie ďalších. Najbližšie mesiace by mali do portfólia vysielateľa pribudnúť nielen nové relácie, ale aj televízne stanice. Okrem Mňam a Mňau TV plánuje spoločnosť S&P Broadcasting spustiť tri nové tematické stanice – Kutil TV, Mudr TV a Trhák TV.

V súčasnosti môže sledovať Mňam a Mňau TV na území Slovenska, podľa vysielateľa, celkom 840 000 domácností. Programy sa nachádzajú v ponukách vybraných káblových a IPTV operátorov (napr. UPC, Orange TV a Magio TV). Zo satelitných služieb má v ponuke oba programy zatiaľ iba Skylink.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Konečně budou vysílat ve srozumitelném jazyku a ne neustále jen v nesrozumitelné české hatlapatině z Čech a hlavně z Prahy.

Komentáre už nie sú povolené.