Reklama

TV Zemplín zmení názov na TV Senior

Slovenská regionálna televízia TV Zemplín zmení svoj názov na TV Senior. K zmene by malo dôjsť od januára 2018. Prevádzkovateľ televízie už informoval o plánovanej zmene aj Radu pre vysielanie a retransmisiu, ktorá zmenu odsúhlasila na svojom zasadnutí ešte začiatkom júla.
Pokračovanie nižšie:


Dôvod je prostý, po spustení vysielania cez DVB-T v ostatných regiónoch sme začali narážať na bariéru teritoriálnosti, kedy Prešovčania sa ohradzovali, že oni sú Šarišania, Košičania, že sú Abovčania a v Tatrách sme boli veľmi vzdialený Zemplín,“ vysvetľuje majiteľ televízie Martin Vaľko. „Zároveň sme z reakcií divákov vydedukovali , že naša televízia vyhovuje najviac vekovo zrelému a staršiemu divákovi, ktorý nás sleduje, aby si oddýchol a dozvedel sa niečo pre neho osožné. Často krát nám telefonujú diváci , ktorí potrebujú poradiť , majú problém so samosprávou, bola na nich spáchaná krivda, potrebujú cestovať, nakupovať a majú záujem o kultúru. Toto sú teda dôvody pre zmenu názvu, dodáva Vaľko.

Po zmene názvu spustí televízia vysielanie z Play out systému a zároveň sa môžu diváci tešiť na nové formáty a častejšiu aktualizáciu. Zlepšiť by sa mala aj obrazová kvalita.

TV Zemplín je súkromná regionálna televízia, ktorú môže prijímať takmer milión obyvateľov východného Slovenska. Vysiela prostredníctvom miestnych DVB-T vysielačov v mestách Michalovce, Košice, Prešov a Poprad-Tatry, sledovať ju môžu tiež aj zákazníci vybraných IPTV a káblových operátorov. Signál je šírený aj cez systém MMDS v obci Hraň pri Trebišove.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A na satelit ste zabudli ? , veď aj tam vysiela TV Zemplin (51,5,E Belintersat 1, Pantelio). alebo na satelite vysielajú Slovenské regionálky , nelegálne ?

    1. Nezabudli, TV Zemplín na satelite nevysiela. Pozícia je iba s čiernou obrazovkou.

      http://www.satelitnatv.sk/frekvencie/pantelio-sk-program/?id=74

  2. Na satelit samozrejme pôjdeme , no musíme doriešiť stream do Sixu , následné prepojenia , do konca roka vyrobiť novú grafiku , logo , nový web tvsenior.sk a hlavne vyrobiť a zohnať nové programy. V závere roka taktiež plánujeme doplniť techniku a zaškoliť nové výrobne štáby. Ak sa podarí , tak v novom roku denne aktualizovať novú hodinu a vysielať okrem SD aj v HD.

  3. Tak by to chcelo vyhlásiť tender medzi divákmi na nové logo. Tak sa o Vás dozvie viac Seniorov a pritiahne zadávateľov reklám. Nech má Senior nejakú budúcnosť.

Komentáre už nie sú povolené.