Reklama

Kanály Discovery a Eurosport zostávajú v ponuke Skylinku

Koncom apríla informovala spoločnosť M7 Group o možnom ukončení distribúcie platených televíznych kanálov Discovery Networks. Týkalo sa to ako zákazníkov Skylinku na Slovensku a v Českej republike, tak aj v krajinách Beneluxu (CanalDigitaal, TV VLAANDEREN, TéléSat, Online.nl), Rakúsku (HD Austria) a Nemecku (M7 Deutschland).

Novo požadované poplatky zdvojnásobujú už i tak značné čiastky, ktoré nám Discovery Networks za svoje programy dnes účtuje. Nové finančné požiadavky sú úplne mimo realitu, a to najmä vzhľadom k priemernej výkonnosti týchto programov na jednotlivých trhoch,“ povedal ešte v apríli Hans Troelstra, výkonný riaditeľ spoločnosti M7 Group.
Pokračovanie nižšie:


Po dvoch mesiacoch nakoniec došlo k dohode medzi M7 Group a Discovery Networks. Predplatitelia Skylinku budú preto môcť aj naďalej prijímať športové programy Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD, ako aj dokumentárne stanice Discovery Channel, Animal Planet a Discovery HD Showcase. Okrem toho tiež do ponuky pribudne aj TLC, stanica zameraná hlavne na ženy.

Je nám potešením, že môžeme oznámiť rozšírenie partnerstiev s M7 Group. Naše najpopulárnejšie kanály v Českej republike a na Slovensku budú teraz k dispozícii cez Skylink. Týmto spôsobom budeme svojim fanúšikom a predplatiteľom Skylinku môcť priniesť viac pútavých, milých a zábavných relácií stanice TLC. Znovu tak potvrdzujeme svoj dlhodobý záväzok a cieľ: vytvárať relevantný prémiový obsah a odovzdávať ho ešte viac divákom ako predtým, “ povedala Victoria Davies, manažérka Discovery Communications pre strednú a východnú Európu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.