Reklama

Voľné vysielanie HBO 3 u vybraných operátorov

Väčšina slovenských a českých satelitných, káblových a IPTV operátorov pripravila tento víkend, v spolupráci s HBO, voľné vysielanie tretieho prémiového kanálu HBO 3. Seriálový kanál ponúkne pri tejto príležitosti špeciálny program hlavne pre ženy, dievčatá a dámy ako aj ich drahé polovičky. Diváci si tak budú môcť užiť kompletné maratóny seriálov Po štyroch, Rozvod so Sarah Jesiccou Parker, artovú minisériu Olive Kitteridge, poslednú sériu GIRLS, elegantnú Mildred Pierce a predovšetkým premiérovú epizódu očakávaného seriálu podľa knižného bestselleru Liane Moriarty – Veľké malé klamstvá.
Pokračovanie nižšie:


Komediálna dráma z produkcie HBO, poteší nielen sofistikované diváčky. Dej sa odohráva v kalifornskom mestečku Monterey, kde dôjde počas benefičnej akcie miestnej základnej školy k vražde. Totožnosť obete aj páchateľa spočiatku zostáva záhadou, ale podľa všetkého stojí v pozadí zločinu rivalita a tajomstvá obklopujúce trojicu matiek. Madeline je živelná žena v domácnosti, ktorá neznáša exmanželovu novú mladšiu ženu, inštruktorku jógy Bonnie. Madelinina najlepšia kamarátka Celeste, bývala právničkou a zdanlivo šťastne žije s mladším manželom. A potom slobodná matka s temnou minulosťou Jane. V hlavných úlohách uvidíte Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shiane Woodley alebo Alexandra Skarsgarda.

Prvá časť seriálu Veľké malé klamstvá sa objaví zadarmo aj na HBO GO, tak ako to už býva u všetkých premiér HBO zvykom.

Voľné vysielanie HBO 3 potrvá od soboty 18. februára až do utorka rána 21. februára 2017. Do promo akcie sa zapoja operátori freeSAT, DIGI TV, DIGI TV CZ, Skylink, UPC a Flix TV (ČR).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.