Reklama

TV Nova spolupracuje pri boji s nelegálnym šírením na Slovensku aj s detektívnou kanceláriou

Skupina Nova uzavrela spoluprácu s renomovanou slovenskou detektívnou kanceláriou a renomovanou advokátskou kanceláriou, aby s ich pomocou podnikla všetky kroky proti neoprávnenému šíreniu svojich staníc na Slovensku. Český vysielateľ dnes o tom informoval v tlačovej správe. V rámci tejto spolupráce prebehne príprava podkladov pre ďalšie prípadné právne kroky vrátane súdnych konaní, vo veci vysielania staníc skupiny Nova na slovenskom území, na ktoré nedala skupina súhlas.
Pokračovanie nižšie:


Skupina zároveň informovala o poslednom možnom termíne, v ktorom musí na slovenskom území najneskôr skončiť neoprávnené šírenie jej staníc. Ide o stanice TV Nova, Nova Cinema, Nova 2 (predtým SMÍCHOV), Nova Action (predtým FANDA) a Nova Gold (predtým TELKA). Termín vypnutia, 1. marec 2017 o 5. hodine ráno, bol oznámený všetkým distribútorom, káblovým, satelitným, ako aj plateným televíziám.

Nova zároveň našim operátorom pripomína, že môžu do ponuky zaradiť program Nova International, ktorý je určený práve slovenským divákom.

TIP: Nova žiada slovenských operátorov o vypnutie jej programov, uvádza aj presný termín

Máme jasne stanovený proces, ako budeme postupovať proti subjektom, ktoré by v termíne 1. marca 2017 naše stanice neprestali šíriť. Každý sa musí sám za seba rozhodnúť, či bude konať protiprávne, na čo budeme ihneď reagovať. Okamžite po uplynutí najneskoršieho termínu vypnutia podnikneme všetky právne kroky vrátane podania trestných oznámení na štatutárne orgány jednotlivých spoločností. Budeme vymáhať aj náklady na súdne poplatky a náhradu škody,“ hovorí Petr Horák, zástupca riaditeľa sekcie nových médií a diverzifikácie skupiny Nova.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No bude fungovať aj po prvom marci. Karta na českého občana. Dik za upozornenie.

    1. Jozef

      Bude to fungovať ako píšeš, no budeš si musieť zaplatiť druhú kartu a potom budeš musieť mať aj druhú čítačku, alebo
      modul kam zastrčíš tú druhú kartu. No keď máš len jednu čítačku tak po určitej dobe zoderieš obe kary neustálim
      menením kariet. Skylink zdvihol poplatok za základ tak, to jednoznačné pre ostatných nebude ,ako u teba
      dve karty teda jedna na toho českého občana. Za VŠETKÝM SÚ PENIAZE € No napokon uvidíme ako

    2. Poriadok musí byť.Keby takto riešili aj Cardshring.

  2. Európska únia by mala svojich členov spájať. Dokonca krajiny bývalého Československa budú bojovať medzi sebou. Samozrejme, že majiteľ má právo za každý produkt žiadať odplatu. Zakázať však šírenie to mi pripadá, že sme sa vrátili do totality, keď tiež boli zakázané programy..

    1. Nuž to je trhová ekonomika kapitalizmu… Nič nenarobíš… Jedným slovom: NENAŽRATOSŤ

  3. Aby sa nepotentili vestak tam hovno už bolo posledne roky raz za rok premiera ako aj u nas a inak reprizy a blbosti s 90 rokoch kludne nech vypnu aj stanice primy mam to tak na salame

  4. práve naopak-v EU by mali zakázať reklamné braky ako je Markíza a Nova,nech si vysielajú ten svoj odpad v USA

  5. tie programy novy sú už tiež totálny grc ako naša narkóza, šak to jedna mater má a to sa nezapre.

  6. Je to hlúposť celé vypínanie staníc radím prestaňte s celým tým vypínaním a radšej šírte normálne svoje práva aj na Slovensku a vypnite svoje duplikáty Nova international a Markízu International

  7. Ja môžem kašlať na celú Novu,čím menej Markízy,tým menej Novy,lebo je to ten istý majiteľ a nič nedávajú,len reklamy !!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Namiesto ceskych hnojov si naladte radsej nemecke stance – kvalita zadarmo nie platit za smeti.

  9. Len nech sa nepos… o pár rokov po týchto stokách ani pes nebrechne…

  10. A ja by som ešte navrhoval aby pozdlž hraníc s ČR sa vybudovali rušičky ako tomu bolo za socializmu.V okolí Trenčína už jedna funguje na 40 kanáli (AVIS) ,kde sa dali ešte asi pred rokom v pohode naladiť české stanice a dnes už je to zarušené.Žeby náhoda.

  11. môj názor….
    Skylink – kupoval som pre desatročiami kartu – všetko bude zadarmo… dnes platim…… kupil som si aj kartu druhu na ceskeho občana…. vsetko bude zadarmo….. skylink sa len smeje ako si budu ludia kupovat druhe karty a nenazranci budu dalej okradať….. posrata markiza a jej klesajuce zisky chce prinutit občanov aby pozerali jej reklamy…. ako ja vravim ked okradaju oni okradajme aj my…… vivat shari.g 🙂

  12. Nebolo tolko kariet na nete na predaj ako teraz.Ludia zbadali že sa ten odpad neoplati ešte aj platiť!

  13. Už len treba natiahnut ostnaty plot aby to bolo ako za sociku do rakuska.

  14. EÚ = jednotný trh = voľný pohyb osôb, služieb a kapitálu. Kde je tá EÚ pri autorských právach? To je akoby Warner Bros predával práva v USA pre Aljašku, Alabamu, Texas…zvlášť! Nova international nech vysiela nekódovane pre Čechov v zahraničí aj s Prima Plus! Potom, ak si Čech donesie českú kartu do Írska, tak porušuje autorské práva, ak to tam pozerá! CME by si najala detektívov, aby ich vypátrali a pozerali v Dubline Novu International! IP TV porušujú autorské práva, lebo TV nenakúpili práva na internet! CME bude najímať hackerov, aby sledovali Češi Novu international a mimo územia ČR ich budú žalovať za autorské práva! TV budú dávať aj braky, lebo bez brakov im držitelia práv z Holývúdu nepredá práva na novší film! Kde je veľká bruselská ruka? Chýbajú jej prsty.

    1. V tej nove uz nacisto osprosteli najat si detektivov? Tak toto som v zivote nepocul debili!

    2. No, jeste nejsme Spojene staty evropske – ve stejnem smyslu jako USA. Zatim k tomu moc vule neni… No v nekterych dilcih krocich to pomalu jde, treba ted zruseni roamingu. Nicmene, USA je oprvdu jeden stat a nam se do toho proste nehce.

  15. Komedianti a naivny blazni sú ak si myslia že niečo dosiahnú….smejem sa na plne brucho

  16. To je bolesť ak sa niečo blokuje.Ak kupim tzv.vysielacie právo na film reklamami ho rozsekám na cca 2až
    3 hodiny koho to bude baviť pozerať?
    Stráca sa dej aj chuť to dopozerať a naviac aj za čas reklám si tiež svojim sposobom platíme.
    Nech sa geoblokačné programi koduju len počas ich vysielania ale ideálne by bolo aby satelitne nebo bolo prístupné v EU volné.Ten zhnitý kapitalizmus si sám o niečo koleduje.
    Ešte ak RTVS zmeníme z verejnoprávnej na štátnu televíziu poplatky sa zrušia.
    No je to na 150 poslancoch ako to urobia.
    Ešte by sa zišla aj relácia v televízii na temu sat.či iných problémov z vysielaním.

  17. Skylink
    Prihláste sa do účtu karty, vyplňte žiadosť cca. 7-8 dní máš región zmenený
    a čo spravý detektívna kancelária
    to je len zastrašovanie ľudí ŠtB-áci stále ovplyvňujú spoločnosť

Komentáre už nie sú povolené.