Reklama

Magio Sat, DIGI TV a ANTIK upozorňujú na odpájanie kanálov TV Nova

Na odpájanie českých televíznych kanálov skupiny Nova upozorňujú ďalší slovenskí operátori. Po satelitnej platforme freeSAT začali informovať svojich predplatiteľov už aj Magio TV, Magio Sat, DIGI TV a ANTIK. Postupne by sa mali pridávať ďalší.
Pokračovanie nižšie:


Predplatitelia Magio Sat a DIGI TV môžu vidieť oznam o ukončení šírenia v spodnej časti obrazovky na TV Nova a Nova Cinema. ANTIK informuje o tom všetkých užívateľov v elektronickom programovom sprievodcovi (EPG).

Kanály TV Nova (Nova, Nova Cinema, Nova 2, Nova Action a Nova Gold) majú vyradiť všetci slovenskí operátori na základe rozhodnutia samotného vysielateľa a to najneskôr do 1. marca 2017 do 5:00. Ani jeden operátor na Slovensku nemá totiž povolenie na ich šírenie. Na našom území môžu byť dostupné zo skupiny Nova iba programy Nova International, Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

Telekom a DIGI informujú zákazníkov o konci šírenia TV Nova

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aj ked t- com vedel ze bude nova koncit tak ci tak mi predali v polke januara produkt magio tv…pouzili zavadzajuce informacie ze nevedia o ziadnom skonceni vysielanie stanic nova a predali produkt z 24 mesacnou viazanostou …nahradia to stanicami ktore su pre mna absolutne nezaujimave …je to podla Vas spravne ??? Ked som chcel od zmluvy odstupit ziadaju si zmluvnu pokutu….

  2. Na tých tzv.operatorov ktorý zavádzali pomôže hromadná žaloba,takže spojte sa viacerí ktorých takto oklamali ,ale ja by som to riešil ináč mám svoje spôsoby síce niesú košér ale účinné.

    1. A to konkretne su…? Napada mi mnozstvo nie koser sposobov, tak som zvedavy, ktore by si pouzil. Len dufam, ze nie su aj protizakonne… :-))

Komentáre už nie sú povolené.