Reklama

Skylink predĺžil zákazníkom bezplatný prístup k mobilnej TV

Všetci zákazníci satelitného operátora Skylink môžu využívať služby mobilnej televízie Skylink Live TV zadarmo aj po novom roku. Operátor predĺžil bezplatný prístup k službe pre všetkých až do konca mája 2017. Pôvodne pritom mala byť služba sprístupnená bezplatne iba do konca roka 2016.
Pokračovanie nižšie:


Skylink Live TV môžu využívať zákazníci s aktívnou kartou už od balíčka DIGITAL. Služba umožňuje sledovať vybrané televízne programy, podľa aktivovaného balíčka, na mobilných zariadeniach, PC, alebo aj na TV vďaka prijímaču Samsung EVO-S. Dostupný je navyše aj 30-hodinový archív vysielania ako aj videopožičovňa Banaxi. Videopožičovňa je prvý mesiac zadarmo, potom už za mesačný poplatok.

Pre využívanie mobilnej TV odporúča operátor rýchlosť internetového pripojenia aspoň 10 Mbps. Treba však zdôrazniť, že služba Skylink Live TV je dostupná iba v rámci jednej zvolenej domácej siete, ktorú si zákazník zvolí pri prvom prihlásení.

Pre bezplatnú aktiváciu Skylink Live TV je potrebné aby sa zákazník prihlásil do zákazníckej zóny a službu si manuálne aktivoval.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No to nie je zadarmo. Už zaplatili servisný poplatok a majú tv, ktoré sa v hraničných oblastiach dajú chytiť zdarma s obyčajnou anténou cez dvb-t. Ja mám v káblvke UPC mobilnú TV Horizon GO priamo zahrnutú v službe a môžem si stanice pozerať bez ďaľších poplatkov (ak nerátam net) na 3 zariadeniach. Majú aplikácie na všetky platformy vrátane Windows 10 mobile. Občas tam zapnem Russia Today, CBS Reality, Discovery, Spektrum, VH1, Ta3, alebo RTVS cez 4G 4ky.

  2. ak spristupnia moznost pozerat kanaly cez GSM siet alebo cez viac ako JEDNU wifi a pustia tam kanaly, ktore som si aj na karte zaplatil, tak mozem nad tym uvazovat. inak NEHROZI.

  3. Sranda zaplatene mam chodim do zahranicia, raz Holandsko raz Belgicko potom Nemecko a nemozem pozerat lebo menim siete. Kaslat im na taku sluzbu.

Komentáre už nie sú povolené.