Reklama

Skylink nahradil v zozname FastScan českú Primu HD programom Prima PLUS HD

V pondelok 30. januára 2017 došlo v zozname FastScan operátora Skylink, ktorý využívajú predovšetkým licencované prijímače Skylink ready, k niekoľkým zmenám. Okrem toho, že sa viacero programov presunulo na nové pozície a do ponuky bol zaradený aj nový program s hodinovým časovým posunom JOJ Cinema +1 HD (71), nahradil operátor v slovenskom zozname FastScan kanál Prima HD programom Prima PLUS HD (28). Táto zmena sa dala predpokladať, vzhľadom na to, že Prima HD ako aj jej verzia s hodinovým časovým posunom nie sú už dostupné pre slovenských predplatiteľov od minulého týždňa. Dôvodom sú autorské práva a štart programu Prima PLUS, ktorý je určený práve divákom na Slovensku.
Pokračovanie nižšie:


České kanály Prima HD a Prima +1 HD zo slovenského zoznamu FastScan ale úplne nezmizli. Dostupné sú na vyšších pozíciách 500 a 501. Pre ich sledovanie je samozrejme nutné mať kartu s českým regiónom. Skylink tiež konečne vykonal aj zmenu technických parametrov u rozhlasových staníc Rocková republika a Rádio 7. Majitelia Skylink ready boxov si obe rozhlasové stanice už nemusia ladiť z frekvencie 12 363 MHz manuálne.

Program stanice Prima PLUS HD je zložený predovšetkým z programov vlastnej tvorby televízie Prima, či už ide o obľúbené seriály, spravodajské relácie, zábavné šou, kulinárske či hobby programy. Do budúcna však plánuje vysielateľ rozšíriť program aj o akvizičné formáty.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A tlaceny Skylink magazin, ktory obsahuje tv program, ma stale aj pre SK verziu program klasickej Primy, no Prima+ tam nie je.

    1. Som zvedavý na TV Max, či tam ešte bude Prima a Nova 😀

  2. @ CABAL – Mám najnovší TV Max a Prima Plus tam nie je tam iba Prima , Nova a Nova Cinema , ale už rok tam nevidím Novu International , a zaujímavé je že v Eurotelevízii z minulého týždňa od Pondelka 23.01.2017 tam Prima Plus je , a naopak tam nie je Nova International , veľmí zvláštne čistý cirkus Humberto

Komentáre už nie sú povolené.