Reklama

freeSAT zhodnotil rok 2016, v tomto roku chce ponúknuť viac HD programov

Prevádzkovateľ satelitnej platformy freeSAT pridal v roku 2016 do ponuky 27 nových kanálov rôznych žánrov, z toho sedem bolo v HD kvalite. Pre milovníkov filmov pribudli programy FilmBox Extra HD a FilmBox Premium HD, pre športových fanúšikov zase Sport1 HD a v ponuke sa objavili aj komerčné kanály JOJ HD a Prima HD, ako aj verejnoprávna Dvojka HD či maďarská M5 HD. Zvyšných 20 nových programov, ktoré pridal operátor pre slovenských predplatiteľov v roku 2016 bolo v SD kvalite a jednalo sa prevažne o maďarské programy (WAU, Senzi, RTL II, RTL+, Sorozat+, Film+ HU, Muzsika TV, Cool, M5, TV2, Super TV2, Mozi+, Prime, Spíler, Humor+, Chili, Kiwi, Fem3, Izaura a Zenebutik).
Pokračovanie nižšie:


Nové kanály nie sú jedinou novou službou, ktorú zákazníci freeSAT-u získali. Operátor vlani poskytol predplatiteľom od balíčka freeSAT medium HD aj prístup k mobilnej aplikácii Stingray Music. Aplikácia ponúka zákazníkom možnosť vychutnávať si obľúbenú hudbu z tématických hudobných kanálov kdekoľvek a kedykoľvek aj na mobilných zariadeniach.

V spolupráci s FilmBox-om ponúkol freeSAT ďalšiu aplikáciu. Cez FilmBox Live možno sledovať vysielanie naživo ako aj užívať si videotéku FilmBox VoD (Video on Demand – video na želanie) s neobmedzeným prístupom k službe na viacerých zariadeniach. Stačí aby zákazníci mali predplatený balíček FilmBox Pak.

Vďaka viacerým ponukám pre nových zákazníkov a šiestim bezplatným ochutnávkam si mohli zábavu na prémiových kanáloch vychutnať všetci klienti operátora. Vlani mali niekoľko možností dočasne si zadarmo vyskúšať napríklad AXN, jednotlivé kanály FilmBox a HBO. Okrem toho mali počas sviatkov k dispozícii bezplatne aj dočasný vianočne ladený hudobný kanál Stingray Christmas. Celkovo mali v roku 2016 zákazníci freeSAT-u k dispozícii 68 dní bezplatného vysielania.

Plány na tento rok
V roku 2017 sa bude freeSAT snažiť ponúknuť svojim zákazníkom ešte viac a vždy im poskytovať služby vysokej kvality. Zákazníci si tak budú môcť naďalej vychutnávať svoju obľúbenú televíznu zábavu, vrátane všetkých kanálov Markízy, ktoré vypadli z terestriálneho vysielania,“ uviedol operátor v tlačovej správe. freeSAT okrem toho plánuje dokončiť prechod na formát MPEG-4 a ponúknuť aj viac HD kanálov.

 

Mohlo by vás ešte zaujímať