Reklama

V nedeľu 1. januára odštartuje Barrandov Family, nahradí Barrandov Muzika

Česká televízna skupina Barrandov spustí už v nedeľu 1. januára 2017 nový televízny program s názvom Barrandov Family. Novinka nahradí doterajší kanál Barrandov Muzika a svojím programom by mala osloviť ďaleko širšiu cieľovú skupinu, ako to bolo v prípade programu Barrandov MUZIKA. Približne polovicu obsahu bude tvoriť vlastná tvorba Skupiny Barrandov.
Pokračovanie nižšie:


Barrandov MUZIKA skončí so súčasným názvom a vysielaním koncom decembra 2016. Súbežne s tým dôjde aj k zmene vlastníckej štruktúry tejto stanice. Z pozície spoločníka odíde Slovák Peter Núňez, ktorý prevedie svoj podiel v tejto spoločnosti na majiteľa Skupiny Barrandov Jaromíra Soukupa. Okrem toho televízia ukončí aj vysielanie prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E), program tak nebudú môcť sledovať ďalej zákazníci satelitného operátora Skylink.

Všeobecne možno povedať, že sa hudobným televíznym staniciam orientovaným na konzervatívnych divákov veľmi nedarí. Barrandov MUZIKA mala síce nádejný štart, ale v súčasnej dobe už neplní naše očakávania. Navyše zatiaľ čo KINO Barrandov a Barrandov PLUS od svojho vzniku kontinuálne zvyšujú svoj podiel sledovanosti na trhu, tak Barrandov MUZIKA sa od júla tohto roku pohybuje pod hranicou 0,2%,“ uviedol k štartu novej stanice generálny riaditeľ Skupiny Barrandov Jaromír Soukup a doplnil:“Od Barrandov FAMILY očakávame ďaleko lepšie výsledky, ktoré by mali pomôcť našej Skupine v ďalšom raste. V tomto roku sledovanosť Skupiny Barrandov presahovala cez deväť percent a nie je tajomstvom, že naše ambície sú ďaleko vyššie.

Televízna skupina Barrandov uzavrela pred koncom roka niekoľko zásadných kontraktov s dodávateľmi obsahu, ktoré by mali pomôcť zvyšovať podiel na trhu sledovanosti. „Podpísali sme zmluvy s významnými dodávateľmi obsahov napr. FremantleMedia, NBC Universal a ďalšie. Budeme natáčať ďalšie diely nášho seriálu Doktorka Kellerová, budú aj ďalšie diely úspešných programov z vlastnej tvorby, ako sú Sudkyňa Barbara alebo Nebezpečné vzťahy,“ dodáva Jaromír Soukup.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Neviete niekto ako to bude po 1. 1. 2017 s TV Óčko cez sat Astra 3B v MPEG-2 končí alebo nie?

  2. Towercom že chystá tento týzden novinky ohladom nového vysielateľa a ze by novy program mal byt zaradený 2 multiplexe. A podla programu co je uvedený na ***/clanky/6047/s-cim-prijde-barrandov-family/ odhadujem ze to bude prave Barrandov Family.

  3. mediaboom.sk/nezaradene/barrandov-chce-taktiez-expandovat-na-slovensko-nahradi-so-slovenskou-stanicou-markizu-v-dvb-t/

  4. Luk120111 ziadna správa o Barrandov Family na slovensku nie

  5. Dobrý deň, po dohode s novým vysielateľom bude novinka vo voľnom vysielaní publikovaná zajtra, vysielať začne od 01.01.2017. Ďakujeme za pochopenie

    Toto je vyjadrenie z Volnej telky. Towercom este v novembri potvdril rokovania s Barrandovom a Primou. A primaPlus ma byť spustená až 20 januara. Takze si myslím že práve Barrandov bude nový vysielať v rámci DVB-T.

    1. Aká novinka ? ? ? Hádam adekvátne tri novinky za 3 vypadnuté stanice: Markíza, Doma, Dajto… Takže aká novinka ? ? ? Nech tam láskavo dajú tri asekvátne voľné programy za 3 programy, ktoré tam prestanú od 1. 1. 2017 vysielať ! ! ! Veď oni spôsobili túto degradáciu DVB-T aj s nenažratými cenami, tak nech to riešia ! ! !

    2. Od 1.1 budu všetky miesta po kanáloch Markízy obsadené.Markiza dosiahla čo chcela uvolnila priestor konkurencii.Zajtra sa dozvieme aké Novoročné prekvapenie pripravil Towercom divákom Dvbt.

  6. Towercom rokuje s Primou a Barrandovom. Tolko je toho co viem. A vlastne, kto povedal ze treba zahodit staru dvb-t antenu. Zasmejem sa ak sem pride jeden, alebo druhy vysielatel, nebodaj obaja so svojou armadou programov. Len aby nato mal Towercom kapacity :D.

Komentáre už nie sú povolené.