Reklama

freeSAT má v ponuke už aj Fem3, Izaura TV a Zenebutik

Do ponuky satelitnej platformy freeSAT pribudli ďalšie tri maďarské programy v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-2). Po ôsmych nových kanáloch TV2, Super TV2, Mozi+, Prime, Spíler, Humor+, Chili a Kiwi, sprístupnil operátor svojim predplatiteľom už aj programy Fem3, Izaura TV a Zenebutik. Tie sa pritom mali objaviť v programovom rastri až v polovici januára 2017. Všetkých jedenásť nových maďarský programov, z plánovaného rozširovania, môžu tak sledovať zákazníci už od dnes 1. decembra 2016.
Pokračovanie nižšie:


Izaura je venovaná telenovelám, v jej programe možno nájsť ako klasiku tak aj novinky. Ženy, ktoré majú rady televízny obsah ušitý na mieru ich vkusu, si určite veľmi radi pozrú vysielanie kanála Fem3. Zenebutik je zase pre každého, kto miluje dobrú muziku.

Väčšina nových maďarských programov (Spíler, Humor+, Chili, Kiwi, Fem3, Izaura TV a Zenebutik) je dostupná predplatiteľom vyššieho balíka freeSAT Plus HD, zákazníci, ktorí využívajú nižší balík freeSAT medium HD majú prístup iba k štyrom z jedenástich (TV2, Super TV2, Mozi+, Prime).

Dočasnou novinkou je aj vianočné rádio Stingray Christmas. To si môžu naladiť užívatelia s vlastnými prijímačmi z frekvencie 12 034 MHz.

Kompletné technické parametre pre príjem všetkých programov z ponuky operátora freeSAT nájdete na tejto stránke.

Mohlo by vás ešte zaujímať