Reklama

Eutelsat prináša na slovenský trh satelitný internet Tooway Open

Eutelsat uviedol vysokorýchlostné internetové satelitné pripojenie pod názvom Tooway Open už aj na slovenskom trhu. Záujemcovia majú na výber až z piatich balíčkov, vďaka ktorým si môžu dopriať neobmedzené satelitné pripojenie na internet kdekoľvek s rôznou úrovňou rýchlostí a od 5 až do 30 Mbps.

Cena najnižšieho balíka začína už na 14,9 € (po prvých troch mesiacoch 19,9 €) a ponúka užívateľom mesačne 10 GB dát s plnou rýchlosťou sťahovania. Po ich prečerpaní sa následne rýchlosť zníži na 1 Mbps pre sťahovanie ako aj pre posielanie dát. Počas nočnej zóny od 01:00 do 06:00 sa dáta do mesačného dátového limitu nezapočítavajú. U vyšších balíkoch je predplatený objem dát s plnou rýchlosťou väčší a rýchlejšie môže byť aj sťahovanie po prekročení dátového limitu a to až do 3 Mbps v prípade downloadu.
Pokračovanie nižšie:


Podľa operátora je služba Tooway Open určená všetkým zákazníkom, ktorí hľadajú vysokorýchlostné pripojenie na internet a bývajú v lokalite so slabým prípadne žiadnym pripojením na internet. Rýchlosti internetu dosahujú až 30 Mbps (download) a do 6 Mbps (upload). Pre využívanie maximálnej rýchlosti je potrebný novým modem SurfBeam 2+, ktorý bude dostupný na slovenskom trhu najneskôr začiatkom budúceho roka.

Novinka Tooway Open je ideálnym riešením pre menšie firmy, ľudí pracujúcich z domu, alebo lokality so slabým či žiadnym pripojením na internetové siete. Zároveň sme si istí, že všetkých osloví cena, ktorá sa vyrovná cene za pevné pripojenie,“ hovorí Marek Hrkeľ, marketingový manažér služby tooway na Slovensku. „Satelitné pripojenie na internet je dostupné kdekoľvek na území republiky a tak sa pre mnohých ľudí môže stať riešením ich problémového alebo neexistujúceho internetového pripojenia,“ dodáva.

Pre fungovanie služby je potrebná iba malá satelitná parabola a modem pripojený k počítaču. Satelitný komplet, ktorý si zákazník od operátora prenajíma za nulový poplatok pri 24 mesačnej viazanosti, si môže každý nainštalovať sám, alebo inštaláciu zveriť niektorému z autorizovaných distribútorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Zase obl slovenského zákazníka.. Na začiatku sa uvádza že „neobmedzený“ následne už že sú tam predplatené data „10Gb“ atď..
    V predošlej ponuke tam bol aspoň balík INFINITY neobmedzený teraz už ani jeden..
    „Zároveň sme si istí, že všetkých osloví cena, ktorá sa vyrovná cene za pevné pripojenie,” samé drby !!! Za tie ceny by to mohli byť aspoň v tých vyšších balíkoch bez obmedzení spotrebovaných dát..

Komentáre už nie sú povolené.