Reklama

MTV Europe dočasne nekódovane (0,8°W)

Na satelite Thor 6 (0,8°W) vysiela už niekoľko dní nekódovane (FTA) hudobno-lifestylový kanál MTV Europe. Kanál je šírený v kompresnom formáte MPEG-2, z frekvencie 11 747 MHz. Voľné vysielanie môžu sledovať všetci majitelia digitálnych satelitných prijímačov aj bez prístupovej karty. Ide však len o dočasné nekódované vysielanie z kapacity operátora ESS, program preto môže byť kedykoľvek opäť zakódovaný.
Pokračovanie nižšie:


Voľné vysielaná verzia MTV Europe je dostupná s anglickou a maďarskou audio stopou. Diváci si majú možnosť aktivovať aj maďarské DVB titulky. Nejedná sa však o verziu s českým audiom či titulkami, tá je dostupná z frekvencie 12 226 MHz a je aj naďalej kódovaná. Prístup k nej majú všetci predplatitelia operátorov DIGI TV, Magio Sat a freeSAT.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 747 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Názov: MTV European
Provider: ESS
Kódovanie: Nie (Dočasne)
Rozlíšenie: 720 x 576

PIDy:
Video: 7108
Audio: 7208 – eng (MPEG-1), 7308 – hun (MPEG-1)
PCR: 7108
PMT: 7008
ServiceID: 1008

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nevedel som kam to mám zaradiť a staršie články už nie je možné komentovať…

    bbonline.sk/v-bystrici-vysiela-piratske-radio-tato-zabava-vsak-moze-prist-vysielatela-draho/

  2. Heh, v Presove som asi tak rok dozadu zachytil v analogu „piratske“ TV vysielanie (tusim k39). V mizernej kvalite – tipujem, ze vo vedlajsom panelaku niekto omylom zapojil antenny vstup do vystupu RF modulatora na svojom STB a o zvysok sa postaralo vyzarovanie rozvodov STA, aj ked neviem, ako sa to zadarilo, ked tam je (mal by byt) konektor samec na kabli aj na vystupe modulatora … 🙂 Inak si to ale vysvetlit neviem. Any idea?

Komentáre už nie sú povolené.