Reklama

DIGI TV ponúka novým zákazníkom bezplatnú inštaláciu a športový balík na 3 mesiace zadarmo

DIGI Slovakia dnes prestavila svoje jesenné kampane pre satelitnú a káblovú televíziu. Noví zákazníci satelitnej televízie si budú môcť užiť šport v najvyššej kvalite obrazu i zvuku, DIGI pre nich pripravila balík Extra Šport HD+ na 3 mesiace zadarmo, vďaka ktorému si užijú najširšiu ponuku športových programov v HD kvalite. Rovnako 3 mesiace môžu bezplatne vyžívať mobilnú televíziu DIGI GO, ktorá ponúka nielen 4 programy DIGI Sport, ale aj kanály Sport 1 a Sport 2, kde je možné sledovať KHL či Formulu 1.
Pokračovanie nižšie:


Pre milovníkov filmov a maďarsky hovoriacich divákov DIGI je určená ponuka balíkov Extra HBO HD a Extra HU s 27 maďarskými programami na 3 mesiace zadarmo. Navyše, zákazníci si môžu vybrať balík Maxi s 90 kanálmi za cenu balíka Štandard len za 9,60 € mesačne na celé 3 mesiace.

Pre nových zákazníkov Káblovky sú v ponuke balíky Extra Šport HD+, Extra HBO HD a Extra HOT HD na 3 mesiace zadarmo. Ak sa klienti rozhodnú aj pre náš internet získajú náš najrýchlejší Internet Maxi za cenu Internetu Štandard na celé 3 mesiace.

To všetko zákazníci získajú bez inštalačných a aktivačných poplatkov. Stačí, ak sa rozhodnú využívať služby DIGI na 24 mesiacov.

Mohlo by vás ešte zaujímať