Reklama

Cinemax a Cinemax 2 počas víkendu zadarmo, u vybraných operátorov

Od soboty 10. septembra od 6:00 do pondelka 12. septembra do 6:00 budú môcť zákazníci vybraných operátorov na Slovensku a v Česku sledovať prémiové filmové kanály Cinemax a Cinemax 2 zadarmo. Promo vysielanie pre náš portál SatelitnáTV.sk už potvrdili satelitní operátori Skylink, freeSAT a Magio Sat, z IPTV a káblových operátorov Magio TV, SWAN, UPC a Tango TV (ANTIK Telecom).
Pokračovanie nižšie:


Počas voľného víkendu odvysiela Cinemax nový seriál z vlastnej tvorby, Quarry, podľa besteselleru Maxa Allana Collinsa. Logan Marshall-Green (Prometheus) sa predstaví v hlavnej úlohe Maca Conwaya, prezývaného Quarry, ktorý sa snaží znovu začleniť do spoločnosti po návrate z Vietnamu – neschopnosť vyrovnanie sa s hrôzami vojny a zlá finančná situácia ho ale nakoniec prinúti zapliesť sa s podsvetím. Režisérom a producentom všetkých ôsmich dielov je Greg Yaitanes, držiteľ ceny Emmy za seriál Banshee, taktiež z vlastnej produkcie Cinemaxu.

V rovnaký deň Cinemax odvysiela tiež drámu Ashby, s Mickeym Rourkeom a Natom Wolffom. Druhý deň uvedie napríklad psychologický thriller Partizán v hlavnej úlohe s hypnotizujúcím Vincentom Casselom alebo kriminálnu drámu Bena Afflecka Gone, Baby, Gone.

Ponuka Cinemaxu 2 bude 10. septembra zastúpená napríklad cenenou drámou 45 rokov s Charlotte Ramplingovou a Tomom Cournenayom. Hlavnou premiérou dňa bude islandská snímka Fusio od režiséra Dagura Káriho – príbeh osamelého muža, ktorý stretáva atraktívnu ženu, čo mu nečakane zmení život. Film získal cenu na filmovom festivale Tribeca.

11. septembra budú milovníci filmu môcť zhliadnuť kritikou uznávaný film Mandarínky, príbeh dvoch Estóncov žijúcich vo vojnovej Abcházsku v roku 1992. Film bol nominovaný ako na Oscara, tak na Zlatý glóbus.

Zákazníci satelitnej platformy Skylink môžu sledovať počas víkendu iba program Cinemax, Cinemax 2 v ponuke operátor nemá. Majitelia Skylink Ready boxov ho nájdu na pozícii číslo 76, užívatelia prijímačov bez funkcie FastScan si ho môžu naladiť z frekvencie 12 090 MHz. Klienti Magio Sat nájdu programy Cinemax v Magio boxoch na pozíciách číslo 41 a 42.

Technické parametre pre príjem kanálu Cinemax (Skylink):
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 090 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Cinemax
Provider: M7 Group
Kódovanie: Cryptoworks (0D96), Irdeto (0624) a Viaccess (0500)

PIDy:
Video: 7261 (H.264)
Audio: 7262 – cze (MPEG-1), 7263 – qaa (MPEG-1)
PCR: 7261
PMT: 7266
ServiceID: 778

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.