Reklama

TV JOJ spustí nový nekódovaný kanál v ČR, s názvom JOJ Family

Televízna skupina JOJ Group pripravuje spustenie novej voľne šírenej stanice na českom trhu s názvom JOJ Family. JOJ Family, bude plnoformátová, multižánrová, rodinná televízia, ktorá bude pre českých divákov vysielať to najlepšie 
z programovej štruktúry TV JOJ.

Slovenské komerčné televízie majú v súčasnosti na území ČR svojho stáleho českého diváka, preto sa JOJ rozhodla ponúknuť českému publiku plnohodnotnú alternatívu, a tou bude práve nová stanica JOJ Family, ktorej vysielanie odštartuje už v septembri,“ uviedla TV JOJ. Televízia zároveň informovala, že reaguje aj na aktuálne snahy o zrušenie nelegálneho šírenia televízií na našom 
i českom území a rokuje s operátormi o vypnutí TV JOJ v Česku.
Pokračovanie nižšie:


JOJ Family bude voľne šírená cez DVB-T vysielače 4. českého multiplexu a postupne dostupná tiež v ponuke českých satelitných, káblových 
či IPTV operátorov.

Už v názve novej stanice JOJ Family je zakódované jej cielenie 
na rodinného diváka, pre ktorého bude televízia vysielať predovšetkým spoločné česko-slovenské formáty s tradíciou, akou je napríklad lokálna verzia najúspešnejšej talentovej show na svete Česko Slovensko má talent. Po prvýkrát túto show nebude v Čechách vysielať TV Prima, ale práve nová JOJ Family.

Českí diváci sa tiež môžu tešiť na scripted reality formát Soudní síň, ktorý sa nakrúca špeciálne pre JOJ Family v českom jazyku a s českými protagonistami.

V programovej ponuke nebudú chýbať ani úspešné slovenské seriály predabované do češtiny, napríklad súčasný komediálny hit Naši, českému publiku už známy Dr. Dokonalý či Doktorka Ema, v hlavných úlohách s herečkami Soňou Norisovou a Zuzanou Kronerovou, ktoré sú často obsadzované do českých televíznych a filmových diel.

V slovenčine bude JOJ Family vysielať seriály, v ktorých si zahrali v Česku rovnako známi herci, ako napríklad ZOO (Tomáš Hanák, Ján Koleník, Táňa Pauhofová), Keby bolo keby (Aňa Geisslerová, Roman Luknár, Ján Koleník, Zuzana Fialová) a ďalšie.

JOJ Family ponúkne divákom tiež najnovšiu súťažno-zábavnú show Uhádni môj vek či slovenské sitkomy Hoď svišťom, Svet podľa Evelyn alebo Dvojičky. Samozrejmosťou v rámci vysielania českej stanice budú aj úplné novinky, ktoré 
v najbližšej sezóne odpremiéruje spolu s TV JOJ na Slovensku – za všetky spomeňme nové seriály Za sklom, Pravá tvár alebo Hotel.

Českí diváci budú sledovať program JOJ Family z časti v pôvodnom slovenskom alebo českom znení a z časti v dabovanej češtine. Obsah vysielacej štruktúry bude vo veľkej miere zhodný so slovenskou televíziou JOJ, vrátane spravodajských relácií vo večernom prime time, konkrétne Krimi a Noviny.

Stanica bude mať vlastnú webovú stránku jojfamily.cz a takisto fanpage 
na Facebooku v češtine.

joj_family1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Som zvedavý ako bude Prima určená pre Slovensko dabovať programy do slovenčiny.

Komentáre už nie sú povolené.