Reklama

Magio Sat rozšíril ponuku o Disney Junior

Do ponuky satelitnej platformy Magio Sat, ktorú prevádzkuje Slovak Telekom, pribudol nový detský program Disney Junior. Zákazníci ho nájdu v Magio boxoch na programovej pozícii číslo 29. Nový kanál je súčasťou vyššieho balíčka Magio Televízia L.
Pokračovanie nižšie:


Po pridaní nového programu obsahuje ponuka satelitného operátora Magio Sat už 9 detských televíznych kanálov. Štyri sú súčasťou nižšieho balíka M (Disney Channel, Nick jr., Minimax, JimJam) a päť vyššieho L (Ťuki, Duck TV, Nickelodeon, Megamax, Disney Junior).

Disney Junior sa zameriava vo svojom vysielaní na deti vo veku od dvoch do sedem rokov. V programe je možné nájsť známe animované rozprávky ako Stredo-džungľa či Mickeyho klubík. Stanica však v súčastnosti nie je lokalizovaná do slovenského respektíve českého jazyka. Zákazníkom Magio Sat je tak dostupná iba v anglickom jazyku.

Telekom sprístupňuje Disney Junior v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4) z družice Intelsat 10-02 (1°W), frekvencii 12 607 MHz. Z rovnakých parametrov je dostupný program aj pre predplatiteľov sesterskej DIGI TV.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Intelsat 10-02 (1°W)
Frekvencia: 12 607 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 26666
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Disney Junior
Provider: ST
Kódovanie: Nagra (1882) a Conax (0B1C)

Mohlo by vás ešte zaujímať