Reklama

DSiDATA začal ponúkať zákazníkom služby videopožičovne Banaxi

Slovenský operátor DSiDATA, pôsobiaci v niekoľkých slovenských regiónoch, nasadil začiatkom júna videopožičovňu Banaxi, ktorú prevádzkuje spoločnosť Banaxi Limited, na platformu FlexiTV. Všetci zákazníci využívajúci služby digitálnej televízie od DSiDATA tak môžu v rámci videotéky vyberať nielen zo stoviek starších filmov, ale aj noviniek.

Operátor plánuje aj nasadenie filmových balíčkov na báze predplatného, ktorých spustenie očakáva v druhej polovici tohto roka.
Pokračovanie nižšie:


Videopožičovňu nájdu predplatitelia FlexiTV v časti videoslužby v základnom menu digitálnej televízie. Po výbere filmu je pre dokončenie nákupu potrebné zadať PIN kód. Po jeho zadaní je film k dispozícii užívateľom 48 hodín. Úhrada za požičané filmy bude naúčtovaná zákazníkovi v najbližšej faktúre.

Banaxi Limited sa zameriava na predaj VoD služieb pod vlastnou značkou a tiež na vývoj aplikácií OTT služieb na všetkých technologických platformách pre white label zákazníkov. V Českej republike a na Slovensku Banaxi spolupracuje s významnými IPTV a telefónnymi operátormi. V dohľadnej dobe tiež pripravuje spoluprácu s ďalšími operátormi v rámci strednej Európy a chystá nové obchodné a technologické projekty.

Mohlo by vás ešte zaujímať