Reklama

Skylink zaradil INTV do zoznamu FastScan

Nová slovenská celoplošná televízia INTV sa nachádza už aj v zozname FastScan, ktorý využívajú satelitné prijímače s certifikátom Skylink Ready. K aktualizácii došlo v utorok 19. apríla 2016. Pre slovenských užívateľov je program dostupný na programovej pozícii číslo 13, v zozname pre českých zákazníkov sa nachádza na pozícii 56. Pokiaľ sa ešte vo vašom zozname program nenachádza, odporúčame Vám reštartovať box.
Pokračovanie nižšie:


Po pridaní INTV do zoznamu FastScan tak už nemusia majitelia Skylink Ready boxov, so zapnutou funkciou automatického dolaďovania programov, ladiť novú televíziu manuálne. Navyše nevýhoda pri manuálnom ladení je, že sa všetky programy zoraďujú od pozície štyri tisíc a vyššie.

INTV vysiela prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E) z frekvencie 12 207 MHz. Signál je šírený voľne v kompresnom formáte MPEG-4, pre príjem tak nie je potrebná dekódovacia karta. Nová televízia chce ponúkať divákom okrem spravodajských a publicistických programov aj dokumenty, filmy, seriály ako aj kultúrne a detské programy. V súčastnosti vysiela len niekoľko hodín denne. Celodenné vysielanie chce spustiť na jeseň tohto roku.

Technické parametre pre príjem INTV zo satelitu Astra 3B (23,5°E):
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: INTV

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No s pánom bohom, to už skylink nema aké programy pridávať?

  2. Je tam pár diskusií-ale sú výborné,ako aj správy-je to iné,na čo sme boli navyknutý doteraz.

  3. Videl som len jednu „diskusiu“, tu s G. Murinom (opakovali ju najmenej 5x, inak by som na nu ani nenatrafil, informovat o programe sa nikde neunuvali…) a fakt netusim, co by na nej malo byt vyborne. Argumentacna ubohost, chybajuca nazorova opozicia (preto „diskusia“ v uvodzovkach, slo iba o vzajomne podlizovanie sa), otvoreny rasizmus a sovinizmus, paranoja, apokalypticke bludy, kritika (vacsinou bezobsazna) osob, ktore neboli pritomne a nemohli reagovat – a este aj casto za veci, ktorych sa kritici dopustali v tej istej chvili v studiu!! (fakt bizarne), prekrucanie faktov (Cernobyl je raj na zemi a radioaktivita je zdraviu prospesna!!! – a to si Murin hovori biolog! A tucty dalsich pripadov…) a kopa dalsich ubohosti. Spravy tiez nesklamali – cca. 10-minutova oslava Putina sa dala ocakavat, sledovat to dlhsie som nemal cas a ani zaludok. Takze divak z PD ma pravdu, je to ine, (nez) na co sme boli navyknutY doteraz (grammar nazi strikes … ech, kaslat na to). Je to fakt ine, aj sadnut si na zerave uhlie namiesto na stolicku je pre vacsinu ludi ine, nez na co boli navyknuti doteraz. Ale ine nerovna sa lepsie. Ani omylom. Takze, mili konspiratori, konspiratorky, mile konspiratorcata: rozculuju vas prehnite a neobjektivne mainstreamove media? Nahradte ich este vacsou zumpou, napr. INTV! To fakt dava zmysel …

  4. Je to super, konšpiračne ladené médium. V záplave kontrolovaného obsahu iných televízií to je príjemné spestrenie. Z popisu od dr.B.Nuttyho to vyzerá dobre.

  5. Pre redakciu: IN TV sa píše oddelene, pozrite sa na stránku IN TV, je tam uvedené: IN TV a nie INTV

    1. Hajd: Na webe to niekde uvádzajú oddelene a niekde zase spolu. Názov kanálu na Astre je spolu, rovnako aj názov spoločnosti INTV s.r.o.

  6. udam 12207 v 27500 5lomeno 6 a nezobrazi se mi tam stanice poradte

Komentáre už nie sú povolené.