Reklama

Odštartoval Discovery Turbo Xtra, nahradil doterajší Discovery World

Od 1. apríla je dostupný u nás ako aj v susednej Českej republike televízny kanál Discovery Turbo Xtra, ktorý nahradil doterajší Discovery World. Nový program tak môžu sledovať automaticky všetci zákazníci operátorov, ktorí mali doteraz v ponuke Discovery World. Nie je teda potrebné ho ladiť. Discovery World už na našom trhu dostupný ďalej nebude.
Pokračovanie nižšie:


Zo satelitných operátorov ponúkajú Discovery Turbo Xtra: DIGI TV, Magio SAT a freeSAT, z káblových a IPTV operátorov môžeme spomenúť aspoň UPC Digital, Magio TV, SWAN, SATRO či ANTIK Telecom.

Discovery Turbo Xtra (DTX) je dostupný v českom a čiastočne aj slovenskom jazyku, niektorí operátori však môžu ponúkať okrem originálnej ešte aj maďarskú audio stopu (freeSAT, DIGI TV a Magio Sat). V programovej ponuke nájdu diváci hlavne programy o autách či extrémnom rybárčení. Heslo programu znie: Buď chlap. Zapni si Discovery Turbo Xtra.

Väčšina našich operátorov ponúka predplatiteľom Discovery Turbo Xtra len v štandardnom rozlíšení. K dispozícii je však už aj HD verzia programu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Inak taký program ako je DTX si môžu niekam strčiť. Už mám plné zuby tých reality programov. Jediný slušný program ktorý sa drží svojho zamerania zostáva už lem Viasat History a to bol World u mňa TOP. Som z toho smutný.

Komentáre už nie sú povolené.