Reklama

Využívate Skylink? Máte poslednú možnosť na predĺženie Servisného poplatku za starú cenu, od apríla bude drahší

Satelitný operátor Skylink mení od apríla 2016 svoj cenník, ktorý súvisí s poskytovaním služieb satelitnej televízie. Jedinou zmenou je zvýšenie Servisného poplatku a to pri platbe na 12 mesiacov dopredu z pôvodných 34 € na 39,7 € (navýšenie o 5,7 €), pri platbe na 24 mesiacov sa cena zvýši z 54 € na 62,4 € (navýšenie o 8,4 €). Mení sa aj cena Servisného poplatku pri platbe cez SIPO a INKASO a to z 2 € mesačne na 2,6 € mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Do apríla chýba ešte niekoľko dní a tak zákazníci, ktorí by chceli aspoň trochu ušetriť, môžu zaplatiť Servisný poplatok do konca marca za pôvodnú nižšiu cenu a to aj napriek tomu, že poplatok majú zaplatení. Po uhradení sa im platnosť Servisného poplatku automaticky predĺži na ďalšie obdobie.

Príklad: Zákazník zaplatil Servisný poplatok na dva roky v januári 2016. Programy z balíčka DIGITAL/DIGITAL HD tak bude môcť sledovať až do januára 2018. Ak takýto zákazník ešte zaplatí do konca marca na ďalšie dva roky, platnosť karty sa mu predĺži do roku 2020. Najbližšie štyri roky, tak nebude musieť riešiť Servisný poplatok a to aj v prípade ak by sa v priebehu týchto rokov opäť cena zvyšovala. Aktiváciu Servisného poplatku je samozrejme možné opakovať aj viac krát.

Pri platbe na poslednú chvíľu však odporúčame, aby záujemcovia navštívili autorizovaného predajcu s aktivačným webom a poplatok zaplatili v hotovosti, prípadne cez zákaznícky web kreditnou kartou. U týchto spôsobov úhrady má operátor peniaze na účte okamžite a preto dochádza aj k automatickej aktivácii služby. U ostatných spôsobov platby (prevod na účet či poštovou poukážkou) môže trvať spracovanie platby aj niekoľko dní. Na čo by sme sa už pár dní pred platnosťou nového cenníka veľmi nespoliehali.

Ceny ôsmych Základných balíčkov Mini, Smart, Flexi 7, Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD a Komplet zostávajú od apríla 2016 aj naďalej bez zmeny. Rovnako aj všetky prémiové balíčky HBO Standard, HBO MaxPack, Mixbox, CS Film+CS Mini, Film Europe + CS TV, Exxtra a Man-X. Platí tiež aj zľava 1 mesiac zdarma pri platbe na 12 mesiacov. U týchto balíčkov už Servisný poplatok netreba platiť, je zahrnutý v cene.

Rovnako tiež pripomíname, že do konca roka dôjde k postupnému prechodu na štandard MPEG-4, čo zabráni príjmu programov z ponuky Skylinku na starších SD satelitných prijímačoch.

Nový cenník Skylink od apríla 2016

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dik za upozornenie. Jednu kartu som predlžil na 2 roky. Druhú asi zruším.

  2. Nestrpím podvodné (!) konanie nenažrancov (!), prejdem ku konkurencii aj keby ma to malo vyjsť drahšie…

Komentáre už nie sú povolené.