Reklama

UPC spája svoje prevádzky v Česku a na Slovensku

UPC s účinnosťou od 1. apríla 2016 integruje svoje prevádzky UPC v Českej republike a Slovenskej republike, a menuje Martina Millera, dlhodobo pôsobiaceho generálneho riaditeľa spoločnosti UPC na Slovensku, za nového dočasného generálneho riaditeľa integrovanej prevádzky, na obdobie do menovania nového manažmentu.

Spojením svojich prevádzok v oboch krajinách chce spoločnosť posilniť zameranie na zákazníka a redefinovať svoju štruktúru v regióne Strednej a Východnej Európy.
Pokračovanie nižšie:


Redefinovanie prevádzkovej štruktúry v regióne Strednej a Východnej Európy je súčasťou úsilia spoločnosti UPC zvýšiť zameranie na zákazníka a urýchliť prinášanie inovatívnych produktov,“ uviedla dnes spoločnosť v tlačovej správe.

Spojením UPC v Česku a UPC na Slovensku vzniká v regióne Strednej a Východnej Európy druhá najdôležitejšia prevádzková operácia spoločnosti Liberty Global CEE, materskej spoločnosti UPC. Spojená prevádzka UPC v Česku a na Slovensku bude mať celkové pokrytie 2 milióny domácností, 1 milión zákazníkov a 1,6 milióna zmlúv na jednotlivé služby (RGU´s).

Som presvedčená, že integrácia prevádzok bude v prospech zákazníkov spoločnosti UPC na Slovensku nielen vďaka rýchlejšiemu prístupu k uvádzaným inováciám, ale aj harmonizovanému obchodnému prístupu, a rovnako vďaka úsporám z rozsahu novej prevádzky. Nová štruktúra prispeje taktiež k lepšej alokácii kapitálu a výmene osvedčených postupov, čo vytvorí priestor na posilnenie konkurencieschopnosti obdivoch spoločností na trhu,“ uviedla Severina Pascu, generálna riaditeľka spoločnosti Liberty Global CEE.

Mohlo by vás ešte zaujímať