Reklama

Skylink: Súčasťou nového balíčka Smart je Nova Sport 1 v HD kvalite a nie SD, ako bolo pôvodne avizované

Súčasťou nového balíčka Smart, ktorý je oficiálne dostupný zákazníkom satelitného operátora Skylink od 1. marca 2016, je športový program Nova Sport 1 vo vysokom rozlíšení (HD). Pôvodne pritom operátor avizoval, že v balíčku bude iba verzia športového programu v štandardnom rozlíšení (SD).
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci Skylinku si môžu balíček Smart predplatiť za 8,8 € mesačne. Získajú pritom 32 platených televíznych programov z toho štyri v HD kvalite. K plateným programom je samozrejme potrebné pripočítať ešte aj programy z balíčka DIGITAL/DIGITAL HD, ktoré sú už v cene každého plateného balíka operátora.

Televízne programy v balíčku Smart
CS Film, CS Mini, Horor Film, Film+, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Arena sport 1, Minimax, duck tv, Viasat Explore/Spice, Viasat History, Viasat Nature, Reality Kings (22:00 – 5:00), Kino CS, Muzika CS, Doku CS, Universal Channel, RiK, Mňam TV, JOJ Cinema, E! Entertainment, Penthouse CZ (22:00 -6:00), Crime & Investigation, Leo TV (22:00 – 6:00), MTV CZ, Nickelodeon, Fishing & Hunting, History HD, Sport 5, Filmbox a Nova Sport 1 HD.

Pripomeňme, že v rámci ochutnávky sú od marca až do konca apríla 2016 dostupné športové programy Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD všetkým zákazníkom Skylinku. Bližšie informácie nájdete v tejto správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Prečo by sa potápal? Keby tu Skylink nebol tak by sme nemali ani česke programy. Áno, veľa ľudí sa rozčuluje lebo už nemali viac platiť a stále platia čím viac. Ale je to zatiaľ len o nadávaní a stále im platia. Nejakého úradníka v luxe nezaujíma že si slovač ponadáva, hlavne nech platí. Kto číta medzi riadkami vie, že chcú úplne zrušiť Digital. Veď už teraz ponúkajú Mini za 45,5 na rok, Digital je 39,9.

  2. No počkaj Fatboy, ale ty teraz myslíš asi nejakú zľavu, ktorú nedajú každému zákazníkovi. Balík Mini na rok je 75€ približne. Ide skôr o to, že zdražovanie základného balíka neskončilo, aspoň pokiaľ sa nepriblížia natoľko, že výhodnejšie už bude vziať rovno balík Mini. Alebo ako typickí kapitalisti, radšej potom zdražia vyššie balíky.

  3. platit mesacne 2,60 alebo 39,9 eur rocne je vzdy vyhodnejsie ako sa upisat konkurencie na rok ci dva a platit mesacne 18 euro.

  4. Vypísané poukážky s mini za 45,5 posielajú každému komu končí poplatok.

Komentáre už nie sú povolené.