Reklama

freeSAT predstavil jarné ponuky pre nových zákazníkov

Luxemburský operátor UPC DTH, ktorý prevádzkuje na Slovensku a v Česku satelitnú platformu freeSAT, dnes predstavil svoju jarnú ponuku v rámci ktorej získajú všetci noví zákazníci vyšší balík freeSAT plus HD na dva mesiace bez navýšenia ceny. Okrem toho im na rovnaké obdobie bude automaticky aktivovaný bezplatne aj prémiový balík FilmBox Pak. Obe ponuky platia pre nových zákazníkov od 1. apríla 2016.
Pokračovanie nižšie:


Noví zákazníci si tak budú môcť vďaka bezplatnému prístupu k vyššiemu balíčku freeSAT plus HD vychutnať viac ako 115 kanálov vrátane 17 v HD. V balíčku FilmBox Pak sa nachádzajú štyri kanály FilmBox (FilmBox Extra HD, FilmBox Premium, FilmBox Plus a FilmBox Family), ktoré prinášajú filmy všetkých žánrov, s českým a slovenským dabingom. Mesačne je k dispozícii až 30 premiér a všetky filmy a seriály sú bez reklám.

Špeciálna ponuka pre on-line objednávky
Pre všetkých nových zákazníkov, ktorí si on-line predplatia balík freeSAT plus HD, má freeSAT tiež pripravenú zľavu. Ak si zákazník objedná so samostatnou kartou balíček freeSAT plus HD získa ho na prvé 3 mesiace po 4,95 € mesačne a ďalších 9 mesiacov po 14,95 € mesačne. V prípade, že má záujem aj o HD prijímač, zaplatí prvé 3 mesiace po 6,95 € a ďalších 9 mesiacov už 16,95 €. Všetky ceny platia pri viazanosti na 12 mesiacov.

Mohlo by vás ešte zaujímať