Reklama

Filmbox Arthouse v ponuke poľskej nc+

Ponuku poľskej satelitnej platformy nc+ rozšíril dnes filmový kanál Filmbox Arthouse, ktorý prevádzkuje spoločnosť SPI International. Nový program je dostupný pre predplatiteľov prémiového balíčka Filmbox Pack. Ten okrem novo pridaného Filmbox Arthouse obsahuje ešte aj ďalšie programy z rodiny FilmBox: Filmbox Extra HD, Filmbox Premium, Filmbox Action a tiež Filmbox Family.
Pokračovanie nižšie:


FilmBox Arthouse je filmový kanál zameraný na artfilmy a nezávislú produkciu z celého sveta. Diváci nájdu vo vysielaní okrem iného aj nové filmy z najznámejších festivalov ako Sundance, Rotterdam, Benátky či Berlinale. Kanál veľmi dobre poznajú aj slovenskí či českí diváci, vďaka internetovej službe Filmbox live.

Predplatiteľom nc+ je FilmBox Arthouse dostupný z družice Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E), z frekvencii 10 758 MHz. Jedná sa o satelitnú kapacitu konkurenčného operátora Cyfrowy Polsat. Užívateľom dodávaných boxov operátora nc+ je kanál dostupný na pozícii číslo 179, ktorú opustil Fightbox HD. Ten sa nachádza aktuálne na čísle 125. K presunu došlo aj u erotického programu Zest TV z pozície 125 na 207.

Technické parametre pre príjem FilmBox Arthouse:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E)
Frekvencia: 10 758 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Filmbox Arthouse
Kódovanie: Áno (Nagravision, Conax a Viaccess)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Tento kanal mi chyba na Skylink-u.Aj ked ho sice prijmam na FilmboxLive,ale aj tak.

Komentáre už nie sú povolené.