Reklama

Skylink zverejnil nový cenník platný od marca 2016, cenu za ročné predplatné v ňom už nezverejňuje

Satelitný operátor Skylink uverejnil na svojom webe nový cenník, ktorý vstupuje do platnosti od 1. marca 2016. Všetky ceny balíčkov, ako aj Servisného poplatku, zostávajú bez zmeny. Operátor v ňom však už nezverejňuje ceny predplatného na 12 mesiacov, pri ktorom bola poskytovaná zľava v podobe jedného mesiaca u základných a prémiových balíčkov.
Pokračovanie nižšie:


Predplatitelia tak môžu mať dojem, že operátor zrušil zvýhodnenú cenu pri ročnom predplatnom u základných (Mini, Smart, Flexi 7, Multi, Kombi, HD plus, Multi HD, Komplet) či prémiových balíčkov (HBO Standard, HBO MaxPak, Mixbox, CS Film + CS mini, Film Europe + CS TV, Exxtra a Man-X). Nie je to však tak. „U iných operátorov nebýva zvykom uvádzať akčné zľavy v oficiálnych cenníkoch. Tomu sme sa prispôsobili. Akcia však naďalej platí,“ vysvetlil pre náš portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, ktorá platformu prevádzkuje.

Zákazníci, ktorí budú mať záujem o ročné predplatné tak pri objednávke cez zákaznícku zónu či priamo u predajcov zaplatia za balíček aj naďalej zvýhodnenú cenu. (11 mesiacov + 1 mesiac zdarma).

Do cenníka pribudol už aj nový balíček Smart, ktorý bude operátor ponúkať za mesačný poplatok 8,8 € mesačne. Žiadne ďalšie zmeny v novom cenníku už nie sú. Servisný poplatok od marca 2016 zostáva aj naďalej na sume 34 € pri platbe na 12 mesiacov a 54 € pri platbe na 24 mesiacov. Aj naďalej je najvýhodnejšia cena pre zákazníkov, ktorí platia za Servisný poplatok cez SIPO či Inkaso z účtu a to 2 € mesačne. Kompletný cenník prinášame nižšie.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ak nie je zľava v cenníku už ju nemusia dávať, môžu, ale nemusia.

  2. Majitelom Skylinku uz nikto neuveri ani nos medzi ocami. Roky velkohubo vyhlasovali, ze zakladna ponuka bude spoplatnena len jednorazovou kupou set top boxu a karty a jej programy dozivotne zadarmo – citujem z ich stranky z juna 2007 (vdaka za web.archive.com): „Za cenu 3 990,- Sk s DPH získate neobmedzený prístup na neobmedzene dlhý čas k slovenským TV a rozhlasovým staniciam a to bez ďalších poplatkov.“ Ako tato ich neobmedzena ponuka trvala dlho, vsetci vieme. Takze ak teraz nejaky panko zo Skylinku tvrdi, ze plati „A“, tak si mozeme byt isti, ze zajtra to uz bude „B“.
    Na druhej strane treba zase objektivne priznat, ze aktualny raster stanic v „zakladnej“ ponuke je niekolkonasobne bohatsi a nejake tie dve eura mesacne nikoho nezruinuju, len uz by si nemali pytat ziadne poplatky za vstupne naklady… A v neposlednom rade – ide o princip 🙂

  3. @hemendex: souhlas. ta firma je tak prolezlá lží až to pěkné není!
    A co se týče základní nabídky, tak kdyby si provozovatelé stanic nezaplatili kapacitu na 23,5°E pro skoro všechny SD a některé HD programy sami, tak by Skylink takovou nabídku nikdy neměl!

  4. Stále nemajú na stránke obsah ‚balíčka‘ „Smart“, ani na *****.sk, ani na *****.cz. Mačka vo vreci.

  5. Skylink patrí medzi lídrov na satelitnom trhu-výborne vyskladané balíčky aj cenovo atraktívne.Pružne a automaticky reaguje na zmeny na televíznom trhu.Je aktívny v mnohých segmentoch-predaj,flexibilita,reklama,aktualizácia rastra…atď.To sú atribúty,vďaka ktorým si udržuje vedúce postavenie na CS trhu.Toto chýba konkurencii.

  6. Neviem prečo niektorí stále uvádzate a „nariekate“, že Skylink niečo pre X rokmi propagoval (že to bude TV bez poplatkov) a momentálne klame divákov. Ale doba a trh sa vyvíja, takže je prirodzené, že niektoré služby sa jednoducho spoplatnia. Skutočne dve eurá nikoho nezruinujú a ponuka spred X rokov je mnohonásobne vyššia. Nemôže predsa platiť, že keď sa niečo povie pred desiatimi rokmi, tak to tak bude do skončenia sveta…

  7. FZJ ten balicek SMART na stranke skylinku neni a ani nemoze byt,lebo bude zaradeny az od 1.3.2016.

    skylink.sk/novinky/smart-novy-programovy-balicek-v-ponuke-skylink-25-sk160.html?lang=sk

  8. Poraďte, ako prijímať čt-čky, novu, …..cez satelit. Skylink mám zatienený stromami, chcelo by to inú družicu trocha západnejšie.

  9. V novém Skylink TV magazínu roční ceny jsou, je tam sleva asi 9 %.

  10. V magazíne je starý cenník. Neni tam ani nový balík Smart.

  11. SKYLINK satelitnú TV som si kúpil a nainštaloval, LEN A LEN PRETO, lebo spoločnosť obyvateľom Slovenska sľúbila DOŽIVOTNE A BEZPLATNÉ základné slovenské programy.

    Ale ja osobne si teraz myslím, že spoločnosť uviedla mňa týmito tvrdeniami do omylu a porušila § 221 300/2005, nakoľko zriadila akýsi servisný poplatok.
    A začo? Celý satelit, parabolu, káble, konektory, prijímač atď som si kúpil sám a sám si musel nainštalovať, sám musel nastaviť sebe, susedom, či svojim známym, ktorích som presviedčal o večnej bezplatnosti, čím som utrpel nadávky a stratu priateľstva a ďalšiu ujmu na úkor zavedenia akéhosi servisného poplatku, ktorý sa pomaly ale isto každý rok zvyšuje.
    Stálo ma to čas, úsilie, peniaze, s ničím mi Skylink nepomohol a v živote som ich služby, či už telefonické, emailové, alebo akéhokoľvek druhu nepotreboval a ani potrebovať nebudem.
    Takže otázka znie, začo im teda platím servisný poplatok??? Podozrivé je že majú nejasné sídlo spoločnosti: Je to spoločnosť M. Gro.. S… so sídlom v Luxemburgu? Je to spoločnosť Towerc….. alebo je za tým celým PEN..? HM?

    Osobne si myslím, že šikovný právnik by uspel na európskom súde za to, že spoločnosť sľubovala verejnosti niečo iné a myslím si, že finančne by s takejto krivdy i vyťažil. Taktiež si myslím, že Slováci a parlament SR by mal upraviť a lepšie nastaviť v budúcom volebnom období zákony a umožniť len presný právny výklad a pustiť na Slovensko a doviesť viac konkurencie pre slovenských občanov v oblasti satelitnej TV, aby nebola spoločnosť Skylink monopolom. Je veľa opatrený, ktoré nás v parlamente čakajú, aby sa nestalo, že s pôvodného slovíčka zadarmo budem platiť za 10 rokov napríklad 20 Eur mesačne a živiť majiteľov firmy, dozornú radu, členov a ďalších za-zainteresovaných po známosti len pre možno naivitu Slovenského občana.
    To je môj osobný názor, ktorý vyjadruje so súladom článku 26 Ústavy SR, ktorý je nad zákonmi SR a v súlade s európským zákonom ES judikaturou článok napríklad 10 a ďalšie, ktoré sa naše Slovensko zaviazalo prijať a je vyššie ako naše zákony. Toľko v skratke.

  12. No bohuzial mnoho ludi konci u skylink a to sa pripravte na mnoho zmien caka nas vela prekvapeni a sledujte ako sa sprava Markiza a joj treba to citat a co budete robit ak statite ceske programy od Prima a Nova take UPC a ine taku zmenu nerobi ako Skylink (klamstvo) ba naopak tam programy pribudaju a v SD vsetko zostava a polzme si otazku HD nie vsetko je HD len to oznacia ako HD a co tak signal trochu viac zasnezi ci zaprsi a nemate signal to take SD fungovalo.

  13. Este jedna vec ak do roka nezaplatite servisny poplatok tak skylink vam da drzo na vedomie,ze vam zrusi kartu bomba nie ak si predstavite kolko penazi to uz ludi stalo ani jeden sat operator sa tak nesprava arogantne.A to nechcem nic vraviet kolko to este ludi bude stat len si treba precitat to vsetko na nete co za zmenu idu robit no zasahuje aj do toho Markiza dost drzo bol som zapajat tv kablovku a majitel sa pytal ci si ma vybrat operatora skylink tak som mu otvorene povedal,ze v ziadnom pripade pretoze toho potom bude lutovat a ukazal som mu prispevok na nete tak bol rad,ze sa sam presvedcil a ak chce tak kazdopafne ineho operatora moznosti je vela ba da sa povedat aj lacnejsi a programova ponuka je ovela sirsia ozaj a ako moze bit 40roc film v HD?A co poznam ludi tak dost ich skoncilo u skylink a verte tomu,ze to bude pokracovat.

  14. Neviem načo si niekto aj začínal so Skylinkom, resp. iným plateným operátorom. Úplne stačí DVB-T.

  15. Mnoho ľudí „začalo“ v dobe „analógu“ so ‚satelitmi“ ( i s tými na veky vekov „sadarmo“) preto, lebo bol na mnohých miestach SR nevyhovujúci „signál“. A oni („operátori) to „využili“ = zneužili. 🙁
    Nie každý mal vopred informácie, čo bude o pár rokov.

  16. Ano suhlasim je to pravda staci DVB-T vlastne ani jeden sat operator neni ok su v tom len a len peniaze ludia si musia uvedomit,ze u sat spolocnosti to bude horsie hlavne u skylink.

  17. Presne tak uplne staci DVB-T u skylink to bude len horsie pre zakaznika.

  18. No treba si uvedomit,ze uz bola aj rozprava o kodovani DVB-T a bude tam poplatok mesacne hrozilo kompletne kodovanie a verte neverte ono to pride no 26.2.16 nas caka zmena v digitale sat programov Markiza sa dost do toho vrta sere ich,ze ludia nesleduju ich programovu ponuku no asi preco ludia dost slefuju ceske programy a to Markize nepasuje celkom realna hrozba bola,ze ludia nebudu mat ceske programy a zas sa do toho montovala Markiza takze oprasime VHS a DVD a budeme sediet pri tom ako v minulosti no netvdim to na 100% len o com sa suskalo ale ta hrozba tu je pozrite ako skylink podviedol zakaznikov.

  19. No kto ma skylink tak od 1.4.2016 zdrazuje sa servis poplatok na 39,40€ uz nebude platba na rok 34€ a verte neverte tomu nebude koniec a od 29.2.2016 konci tv program Dajto v digitale SD idu na HD takze kto ma SD prijimac tak ma smolu a postupne padnu za radom viacere programy takto sa sprava skylink voci zakaznikom jednoducho tam treba skoncit nic dobreho ludi necaka v minulosti skylink vravel,ze SD signal nechaju pretoze mnoho ludi ma tieto prijimace a ze ich to potom bude vela stat samozrejme zas same klamstvo jak stale sranda je ze ine sat spolocnosti SD nerusia ja osobne u skylink koncim pretoze som zazil vela sklamani dost uz klamania kolko som uz do toho vlozil a dalej nemienim vela ludi u nich skoncilo a konci tak nech si pekne uzivaju stratu.Este nas caka u nich vela prekvapeni a kto chce ostat u nich tak sup kupovat prijimac HD a SD prijimac zahodit.

  20. Lubomir pour, poradte, aky operator ponuka viac stanic za menej penazi?

Komentáre už nie sú povolené.