Reklama

Licenciu získala nová regionálna TV Premium

Rada pre vysielanie a retransmisiu udelila na svojom prvom februárovom zasadaní, ktoré sa konalo 9. februára 2016, licenciu novej regionálnej televízii s názvom TV Premium. Prevádzkovateľom bude spoločnosť Západoslovenská televízia, ktorá už stojí za regionálnou televíziou s rovnomenným názvom.
Pokračovanie nižšie:


TV Premium môže na základe pridelenej licencie vysielať v DVB-T, ako aj prostredníctvom káblových operátorov. Kedy nová televízia odštartuje, aktuálne nie je známe.

Spoločnosť Západoslovenská televízia môže tak prevádzkovať už dve televízie (ZSTV a TV Premium). ZSTV vysiela prostredníctvom miestnych DVB-T vysielačov operátora Crystal Trade v Jaslovských Bohuniciach (59. kanál) a v Bratislave (37. kanál), ako aj u niektorých káblových a IPTV operátorov. Nový kanál TV Premium by mohol vysielať práve z týchto dvoch miestnych DVB-T vysielačov, keďže ich kapacita ešte nie naplno využitá.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V poslednom čase dáva ZSTV zaujímavé dokumenty. Nová stanica môže byť celkom fajn. Držím palce.

  2. Západoslovenská má celoplošnú licenciu , je teda otázkou času , kedy zmení názov a vyrazí na celú republiku.

    V Blave financie sú a Slovensko je hladné .

  3. TV Premium nebude žiadna nová stanica, v licencii od Rady pre vysielanie majú uvedené, že budú vysielať len v noci od 24:00 do rána 06:00 hod., takže to pôjde na kanále ZSTV v noci.

  4. V tom prípade sa stavím, keďže to bude vysielať len v noci, že tam budú hanbaté svlečny otŕčať kozy ako na TV8 a TA3 :-)) Nič proti holým kozám, ale už by tie videá mohli po tých 100 rokoch aj obmeniť, je to strašná nuda. 🙂

  5. Pokiaľ je to nová licencia, nový názov, tak to nový kanál bude. To, že bude na jednej pozícii spolu so ZSTV neznamená, že to bude jeden kanál. Podobne je to aj u CS mini, CS Film a Horor film. Sú to v podstate tri kanaly ale vysielajú na jednej pozícii.

  6. Možno prídu aj na východ , veď spolupracujú s UPC , tak prečo novú TV Premium nepostaviť v Košiciach ???

    Ak to bude čísto reklamný kanál , tak nadviaže na Teleprior.

Komentáre už nie sú povolené.