Reklama

Film+ vysiela od decembra už aj v HD kvalite

Platený televízny kanál Film+ je dostupný od 1. decembra 2015 už aj v HD kvalite. Všetci kábloví, satelitní či IPTV operátori tak môžu postupne sprístupňovať divákom tento filmový program vo vysokom rozlíšení.

Počas decembra prinesie Film+ divákom v HD kvalite tituly, ako sú: District 9, Identita, Kauza CIA, New York, milujem ťa, alebo veľkolepú trojdielnou ságu TUT.
Pokračovanie nižšie:


Pre divákov, ktorí plánujú stráviť Vianočný čas pri televíznych obrazovkách trochu netradične, prináša Film + veľkolepú trojdielnou ságu TUT. Ak budete presýtení rozprávkami, sledujte od Štedrého dňa až do soboty príbeh jedného z najväčších vládcov v dejinách ľudstva, uviedol dnes prevádzkovateľ stanice, spoločnosť AMC Networks International – Central Europe.

O minisérii TUT:
Prvý z troch dvojhodinových dielov šesťhodinovej minisérie TUT bude mať premiéru na Štedrý deň, potom 25. a 26. decembra sa diváci môžu tešiť na zvyšné dva diely, v premiére na FILM +. Všetko v HD. TUT je ohromujúcou ságou rozprávajúcej príbeh jedného z najpozoruhodnejších vládcov v dejinách ľudstva – Tutanchamona, kráľa Tuta, ktorého stvárnil Avan Jogia a jeho najbližšieho radcu, vezíra Aje, ktorého si zahral Ben Kingsley. TUT sa venuje nástupu kráľa Tuta k moci a jeho snahe priviesť Egypt ku sláve, zatiaľ čo jeho najbližší radcovia, priatelia i milenci sledujú svoje vlastné zlomyseľné záujmy.

Prehľad najlepších decembrových filmov v HD:
8.12. District 9
10.12. Identita
16.12. Kauza CIA
24.12. New York, milujem Ťa!
24.-26.12. TUT

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.