Reklama

Odštartoval ANTIK Sat: Ponúka 60 programov pre vlastných zákazníkov zadarmo

Antik spustil komerčnú prevádzku satelitných služieb, ktoré ponúka zo satelitnej pozície Eutelsat 16A (16°E).

Príjem programov z družice je pre všetkých vlastných klientov mimo dostupnosti optickej siete spoločnosti bez navýšenia mesačného poplatku. Bezplatný balík obsahuje najobľúbenejšie slovenské a české stanice, detské, športové, dokumentárne a filmové programy. Vďaka ďalšej voľnej satelitnej kapacite bude tento balík podľa operátora ďalej rozširovaný o zaujímavé kanály a to bez zvyšovania poplatkov. Za kompletné služby triple-play zaplatí zákazník s bezdrôtovým internetom s rýchlosťou až 16mbps, digitálnou satelitnou HD televíziou a 40 minútami pre telefonovanie do všetkých sietí 17,92 eur mesačne – tak ako doteraz bez TV. Jednorázový inštalačný poplatok, ktorý obsahuje set-top box, satelitnú anténu, kabeláž, dekódovaciu kartu aj montáž stojí 119 eur. Klienti satelitnej TV od Antiku získajú zároveň mobilnú TV AntikTVGo s viac ako 50 kanálmi, televíznym archívom a prístupom do filmotéky FilmBox Live tiež zadarmo. Všetky služby Antiku sú bez viazanosti.
Pokračovanie nižšie:


Tešíme sa, že odteraz môžeme ponúknuť všetkým klientom aj mimo miest a v rodinných domoch spoľahlivé služby Antik digitálnej televízie bez navýšenia rodinného rozpočtu,“ povedal Igor Kolla, generálny riaditeľ ANTIK Telecom. „Navyše satelitná kapacita, ktorú sme si rezervovali umožňuje ďalšie rozširovanie TV programov bez poplatkov.

Okrem základného balíka „Všetko čo potrebuješ“, ktorý za 0 eur obsahuje 59 programov a bude ďalej dopĺňaný operátor uviedol aj balík „Filmový zážitok“ s kanálmi z produkcie skupiny HBO za 9,90 eur.

V cene filmového balíka je aj prístup do aplikácie HBO GO zadarmo. HD Set-top box, ktorý je súčasťou inštalačného balíka za 119 eur poskytuje okrem HD programov aj programového sprievodcu na 14 dní a multimediálny prehrávač. Spustenie služieb pre nových klientov z celej SR začne plynule v nasledujúcich týždňoch. V prvom štvrťroku 2016 Antik prinesie aj nový hybridný set-top box Mini 2S s TV archívom, internetovými aplikáciami a ďalšími TV kanálmi cez internet.

TIP: Vyskúšali sme Kaon CO1300 HD, prvý set-top-box slovenskej satelitnej platformy ANTIK Sat

Balík „Všetko čo potrebuješ“ 0 eur: STV1 HD, STV2 HD, Markíza HD, Dajto HD, Doma, Joj HD, Plus, Wau, Joj Cinema, TA3, TV Lux, TV Noe, Disney Channel, Nickelodeon, Duck TV, RiK TV, Óčko, Fuel TV, ČT1 HD, ČT2 SD, ČT24, Sport 1, Sport 2 HD, JimJam, Minimax, AMC, Film+, Sundance Channel, Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, VH1, Film Europe SD, Auto Motor und Sport HD, Fashion TV HD, CS Film/Horror Film, Kinosvět, FilmBox HD, FilmBox Plus, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Extra HD, Fast and FunBox HD, FightBox HD, EroX, EroXXX HD, DocuBox HD, FilmBox ArtHouse, Fashion Box, 360 TuneBox, Senzi, Šlágr TV, Travel Channel HD, Fine Living, DJazz HD, Brava HD, Dusk + ANTIK TV GO s archívom ZADARMO + Filmbox LIVE filmotéka ZADARMO

Balík „Filmový zážitok“ 9,90 eur: HBO HD, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax HD, Cinemax 2 HD + HBO GO ZADARMO

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je to bezkonkurenčná ponuka.Uvidíme či zasadí knokaut Skylinku a freeSATU.

  2. divak z PD: Nezasadi, aj ked im drzim palce. Ale: 1. V zakladnej ponuke nie su ceske programy skupiny Nova a Prima, aspon zatial. 2. Parovanie boxu s kartou = nemoznost pouzitia vlastneho prijimaca, vyssie vstupne naklady pre tych, ktori uz prijimac maju (cize zakaznici Skylinku, napriklad). 3. Zakaznicke spravanie tunajsej populacie je konzervativne a casto aj iracionalne. Ku vsetkemu novemu/neznamemu sa tu pristupuje s nedoverou, na prelomenie ktorej je potrebna masivna a dlhodoba (a draha) reklamna kampan. Zatial som ziadnu nezaznamenal. 4. Vie sa uz, aka bude cena sat. TV pre novych zakaznikov bez netu a hlasovych sluzieb od Antiku? Lebo ja ani netusim, ak to bolo zverejnene, tak mi to uniklo.

  3. no neviem,ludia nechcu platit ani servisny poplatok raz za rok,nie pomaly 18€ za mesiac…

  4. Ceske programy neuvadzaju ani pri SmartTVBoxe a su tam. Ti co nemaju internet od Antiku si sluzbu nemozu zatial objednat. V ponuke bude ale aj CAM modul s kartou.

  5. slabšia ponuka,konkurenciu vôbec neohrozia a neviem či vôbec zoženú dostatok zákazníkov,aby neboli stratoví.Škoda je to slovenský poskytovateľ a držím mu palce.

  6. Nemyslím si, že ohrozia skylink, alebo UPC Freesat, nakoľko keby aj chcel súčasný zákazník skylinku prejsť k Antik-u, musí vymeniť nielen prijímač a kartu, ale i parabolu, pretože súčasná 80 offset je na Antik sat TV slabá.

  7. petrklic: s tou parabolou to nebude take zle. Sice som to este neskusal, ale uz som pocul vyjadrenia viacerych ludi, ze prijem TP Antiku z pozicie 16E je dobry aj na 80cm offsete. Napriek tomu, ze Antik odporuca min. 90cm.

  8. fajnsmeker: ak bude v ponuke aj CAM, super, vyriesi to jeden problem. Ale co sa tyka cz. programov skupin Prima a Nova, pri satelitnom sireni je situacia ina, ako pri IPTV. Uz len tym, ze za prenosove kapacity by musel Antik platit sat. operatorovi velke sumy. Takze je overene, ze v sat. portfoliu Antiku su alebo budu tieto programy, aj ked tam nie su oficialne uvedene? Alebo je to len odhad na zaklade skusenosti s IPTV Antiku? Lebo na taky odhad sa spoliehat velmi neda…

  9. divák z PD, som sa poradne zasmial:) Bezkonkurencna ponuka? Najhorsia na trhu. KO pre Skylink a Freesat? Ved tato ponuka od Antiku je o nicom. Fakt neviem, ze kto by vymenil akehokolvek operatora, ktoreho ma za toto.

  10. Ceske programy Antik na 16E siri. Ci su ale spristupnene to by mal potvrdit niekto zo zakaznikov. Ak to uz vobec niekto ma.

  11. Henry: kym nie su zname niektore detaily, ako napr. cennik, spristupnenie niektorych cz. programov a pod., strielas od boku.

  12. Táto ponuka je dobrá iba v prípade, že bude zákazník využívať aj internet a najme ich optické vedenie. Bez internetu je to drahé. Osobne by mi tie české programy ani nechybovali. Akurát zvažujem o nich ale aj s internetom, ale zatiaľ u nás majú iba wifi a dosť slabý signál.

  13. helou som s okolia KE.my uz mame internet od nich.zatial ok ale stou ponukou na programy bez discavery a animal planet nie som stotozneny.uvazujem ci vyhodim 120Eur a nebudem mat to co chem.

  14. +- programova ponuka: lyngsat.com/packages/Antik-Sat.html Ceske programy sa na Eutelsate nevysielaju takze prijem aktualne nebude mozny. Vsimol som si ale, ze Antik svoju ponuku cez satelit stale rozsiruje (takze mozno raz niekdy…). V najblizsich dnoch mi Antik sat maju nainstalovat (momentalne vyuzivam antik internet cez WiFi + tango TV – IPTV takze mesacne nebudem platit nic naviac). Bolo mi povedane, ze za montaz a novy set top box doplatim uz len 20 Eur. (99 Eur som uz zaplatil za zapozicanie povodneho IP set top boxu juice mini 2 bez DVB-S2). Na vymenu a instalaciu cakam uz dost dlho takze som zvedavy.

    Ak nezabudnem tak dam vediet ako to dopadlo.

    BR

  15. Som z okolia KE. Antik-Sat už máme týždeň a čo sa týka čes. programov, tak je ich tam 15.

  16. Štefan uz mozem aj ja potvrdit. Vcera mi naindtalovali antiksat a zakladne ceske programy tam su (nova, prima, cool, zoom, fanda, nova cinema, smichov, telka..)

Komentáre už nie sú povolené.