Reklama

Nový český kanál Prima MAX odštartuje už tento piatok

Česká Prima spustí v piatok 20. novembra 2015 svoj v poradí piaty televízny kanál Prima Max so zameraním prevažne na filmy. Odštartovať má presne o 20:11 hod. filmom Vlk z Wall Street. Dostupný bude nekódovane v rámci českého tretieho multiplexu (MUX 3).

Verím, že nový kanál Prima MAX bude divákov baviť rovnako ako naše ostatné stanice. Môžu sa tu tešiť na pravidelný prísun komédií, akčných i českých filmov. Nebudú chýbať ani exkluzívne oscarové trháky,“ hovorí Marek Singer, generálny riaditeľ FTV Prima. Podľa vysielacej schémy Prima MAX budú pondelky venované ľahšiemu žánru teda komédiám. Utorky sa ponesú v duchu akčných a krimi filmov, zatiaľ čo stredy sa budú blýskať exkluzívnym obsahom v podobe oscarových a hollywoodskych trhákov. Štvrtkové večery ovládnu české filmy, či už sa bude jednať o horúce novinky, alebo legendárne klasiky. V piatok sa môžu diváci tešiť na filmovú klasiku.
Pokračovanie nižšie:

Vysielanie stanice Prima Max budú môcť naladiť českí diváci od začiatku vysielania cez DVB-T vo všetkých regiónoch s výnimkou časti severnej Moravy, kde bude v rámci tamojšieho MUX 3 spustené vysielanie až začiatkom roka 2016. Prevádzkovateľom tretieho multiplexu je spoločnosť Czech Digital Group (CDG), dcérska spoločnosť Českých Rádiokomunikácií. Pokrytie multiplexu dosahuje takmer 96 % územia Českej republiky.

Či bude nový program Prima Max dostupný aj na satelite, zatiaľ nie je známe. Do dnes totiž nepotvrdil zaradenie programu ani jeden zo satelitných operátorov.

Pripomeňme, že okrem kanálu Prima Max má tento rok odštartovať ešte aj program Prima Comedy Central, ktorý vznikne v spolupráci s FTV Prima a medzinárodnou mediálnou skupinou Viacom.

prima_max1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Osobne si myslím, že do štartu kanálu Prima MAX na Skylinku bude.

  2. Prima Max pre všetkých ktorý maju zaplatené serpo u skylinku.Bude na frekvencii 11797H 29500 3/4.Vysiela tam Relax Pohoda,ale už je tam EPG Prima Max.Toť vše.

  3. Program odštartoval, no na satelite zatiaľ nie je.

  4. a bude dostupny aj na slovensku cez sluzbu magio televizia?

Komentáre už nie sú povolené.