Reklama

freeSAT ponúka aj naďalej pôvodné služby freeSAT medium, prinášame podrobnosti

Záujemcovia o služby satelitnej televízie freeSAT môžu získať aj naďalej pôvodné balíky freeSAT medium. Operátor ich síce už na svojom webe neponúka, no u autorizovaných predajcov po celom Slovensku je podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk, stále takáto možnosť.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci si tak môžu vybrať či chcú pôvodné lacnejšie služby (freeSAT medium karta, freeSAT medium) s minimálnym počtom HD programov, alebo nové (freeSAT medium HD, freeSAT Plus HD) s viac ako 20 HD kanálmi.

O tom, že pôvodné kampane zostávajú aj naďalej v platnosti, sme Vás už informovali v septembri 2015 pri predstavení nových služieb. Od 1. novembra 2015 však došlo k ich miernemu zdraženiu. Za balíček freeSAT medium tak zákazník zaplatí po novom 9,95 € mesačne (pôvodne 9,75 €). U služby freeSAT medium so satelitným prijímačom je to 11,95 € (pôvodne 11,75 €).

U nových služieb freeSAT medium HD a freeSAT plus HD zostáva cena bez zmeny. Za balíček freeSAT medium HD tak zákazníci zaplatia 11,75 € mesačne (bez boxu) a za freeSAT Plus HD 14,95 € mesačne (bez boxu). V prípade, že má zákazník záujem aj o satelitný HD prijímač, ceny balíčkov sa navýšia o 2 €. Podrobnejšie informácie o nových balíčkoch si môžete prečítať v tomto článku.

Mohlo by vás ešte zaujímať