Reklama

Filmový kanál Film+ skvalitňuje svoj program

Nový vlastník filmového kanálu Film+, spoločnosť AMC Networks International – Central Europe, skvalitňuje postupne vysielaný obsah na svojom filmovom kanály, ktorý je dostupný u väčšiny káblových a satelitných operátorov.

Diváci sa tak ešte do konca tohto roku dočkajú na obrazovkách Film+ niekoľko zaujímavých filmových titulov ako Rivali (Rush), District 9 a seriálov Mestečko Pines či Tut.
Pokračovanie nižšie:

Sme radi, že stanica Film + je súčasťou nášho portfólia od začiatku tohto roka. Pevne verím, že kroky ktoré podnikáme, a ktoré sú zamerané predovšetkým na skvalitnenie obsahu divák uvíta. Ešte do konca tomto roku predstavujeme nové atraktívne filmy zo svetových knižníc a od 10. novembra sa môžu naši diváci tešiť na uvedenie mysteriózneho a vysoko hodnoteného seriálu Mestečko Pines (Wayward Pines), a to v exkluzívnej slovenskej a českej premiére,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Evžena Chlanda, country manager pre Slovensko a Českú republiku.

V následnom období sa zameriame na možnosti distribúcie cez nové médiá ako OTT, TVE a ostatné, a to v HD formáte. Neustále však tiež budeme pracovať na akvizícii nových filmov ako z celosvetovej tak aj lokálne tvorby. Všetkými týmito krokmi chceme postupne zdokonaľovať celkovú kvalitu stanice Film +,“ dodáva.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To som naozaj zvedavi ci film plus. bud e v HD a hlavne kedy.

  2. Tipujem ze na Skylinku to zostane v tej zaprdenej SD kvalite, presne jak JOJ Cinema. Uz ma ta firma zacina dost srat.

  3. Tak to mas pravdu na MAGIO SAT je to este horsie s pridavanim HD kanalov tak isto ma to sere. Je to velky operator a nic z toho!!!!

Komentáre už nie sú povolené.