Reklama

Fashion TV Czech & Slovak nekódovane na satelite Eutelsat 16A (16°E)

Česko-slovenská verzia televízneho programu Fashion TV spustila nekódované vysielanie prostredníctvom družice Eutelsat 16A (16°E). Program je šírený v štandardnom rozlíšení (SD) z frekvencie 11 055 MHz, jedná sa o satelitnú kapacitu operátora TAG Broadcasting, ktorú využíva slovenská platforma ANTIK Sat.

Program môžu prijímať všetci zákazníci satelitnej platformy ANTIK Sat ako aj majitelia digitálnych prijímačov s podporou kompresného formátu MPEG-4, ktorí majú možnosť prijímať pozíciu 16°E.
Pokračovanie nižšie:


Fashion TV Czech & Slovak je lokalizovaná verzia kanálu o móde pre slovenských a českých divákov. Pripomeňme, že stanica bola pred niekoľkými rokmi dostupná nekódovane prostredníctvom družice ASTRA 3B (23,5°E). Koncom roka 2012 však satelitnú distribúciu prerušila a ďalej šírila svoj program iba u vybraných káblových a IPTV operátorov.

Po spustení satelitného vysielania si splnila Fashion TV Czech & Slovak aj licenčné podmienky, keďže televízia mala na základe licencie vysielať aj prostredníctvom družice. Na tento nedostatok ju upozorňoval ešte v lete aj český mediálny regulátor.

Technické parametre pre príjem Fashion TV Czech & Slovak:
Družica: Eutelsat 16A (16°E)
Frekvencia: 11 055 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 4/5
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: QPSK
Obrazové rozlíšenie: 704 x 576
Audio: SVK (MPEG)

Fashion TV-20112015-206

Mohlo by vás ešte zaujímať