Reklama

Budeme mať ďalšiu satelitnú platformu, FLIX.TV chce ponúkať u nás služby satelitnej televízie

Na Slovensku chce poskytovať svoje služby nový satelitný operátor s názvom FLIX.TV. Vychádzame z údajom, ktoré zverejnila česká Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV).

RRTV na svojom poslednom zasadaní, ktoré sa konalo 18. novembra 2015, zaregistrovala spoločnosť FLIX.TV ako prevádzkovateľa prevzatého rozhlasového a televízneho vysielania šíreného prostredníctvom družice. Na základe registrácie môže nový operátor poskytovať svoje služby nielen na Slovensku, ale aj Česku a Maďarsku.
Pokračovanie nižšie:


Po spustení novej platformy sa tak FLIX.TV pridá k satelitným operátorom Skylink, Voľná telka/Plustelka, ANTIK Sat, freeSAT, Magio Sat a Nová DIGI TV, ktorý poskytujú svoje služby na území Slovenska. Zabudnúť nemôžeme ani tiež na SATRO sat a Orange SatTV, ktoré ponúkajú satelitnú televíziu v spolupráci s luxemburskou M7 Group, prevádzkovateľom Skylinku.

Programy ktoré sa môžu objaviť v ponuke nového operátora
ČT1 HD, ČT 24, ČT2 HD, ČT art, ČT:D, ČT sport HD, Prima ZOOM, TV Paprika, AMC Channel, Film+, CS Film/CS mini, JOJ Cinema, KinoSvět, Kino Barrandov, Disney Channel, Nickelodeon, Minimax, TV NOE, Nova Cinema, NOVA, NOVA HD, Prima COOL, Prima, Prima love, Smíchov, Telka, TV Barrandov, Spektrum, Óčko, Šlágr TV, VH 1, Sport2, Fanda, Nova Sport 1, Nova Sport 2, Animal Planet HD, National Geographic Channel, Discovery HD Showcase, Discovery CE, Discovery Science, Discovery World, TLC, Fine Living, History SD, Travel Channel HD, AXN, Filmbox Extra HD, Filmbox Plus, FilmBox Premium, Filmbox Family, RiK, Dajto HD, DOMA, Dvojka, Jednotka, JOJ PLUS, JOJ HD, LUX TV, TV MARKÍZA HD, TA3, WAU, Senzi, Eurosport 2 HD, Slovak Sport 1, Eurosport Int HD a erotické programy: Hustler SD, Eroxxx HD (22:00 –06:00).

Nový operátor si už zaregistroval aj českú doménu flixtv.cz.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Slovensko bude mat za chvilu viac satelitnych platforiem ako parabol na domoch.

  2. To Magio sat a Digi slovakia je to isté??? Už vetšiu hovadinu sa nelze optat.

  3. To je pravda…to ani tak veľká krajina ako Nemecko asi nemá toľko platforiem. A tak či onak všetci ponúkajú tie isté programy lebo prémiové stanice treba predplácať s viazanosťou aspoň na rok.

  4. ,,Jednatelkou a jediným majitelem FLIX.TV s.r.o. je Kamilla Tóth z Maďarska,,

Komentáre už nie sú povolené.