Reklama

ANTIK plánuje sprístupniť novú verziu softvéru iba pre boxy Mini 2, Nano a novšie

Vybraní zákazníci operátora ANTIK Telecom už majú k dispozícii najnovšiu verziu softvéru v rámci betatestingu. Jedná sa však zatiaľ iba o vybraných užívateľov, ktorí využívajú optickú sieť od ANTIKu. Po úspešných testoch bude postupne uvoľňovaný nový softvér aj ďalším zákazníkom vrátane užívateľov SmartTVBoxu po celom Slovensku.
Pokračovanie nižšie:


Podľa našich zistení, však prístup k najnovšej verzii softvéru nebudú mať všetci zákazníci. Sprístupnená bude iba pre užívateľov, ktorí využívajú digitálne set-top-boxy Mini 2, Nano a potom všetky ich vyššie verzie. Pre staršie SmartTVBoxy od ANTIKu nie je nová verzia softvéru určená. Tie budú aj naďalej fungovať s pôvodnou verziou.

Nová verzia softvéru sprístupní užívateľom a divákom jednoduchšie ovládanie set-top-boxu ako aj úplne nový vzhľad. Prvé informácie o novej verzii softvéru sme Vám priniesli na našom portáli ešte v októbri v tejto správe. Podrobnejšie Vám ju predstavíme v najbližších týždňoch.

antik_menu1
Screen z novej verzie softvéru.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Koniec,narok prechadzam do telekomu,už ma prešla trpezlivosť za ten minimalne 3-čny šit,ked nie su schopny pridať kvalitne špotove programy……ZBOHOM….ANTIK

Komentáre už nie sú povolené.