Reklama

Služby satelitného operátora UPC DTH využíva už 800 tisíc zákazníkov

Spoločnosť UPC DTH, prevádzkovateľ satelitných platforiem freeSAT na Slovensku a v Českej republike, UPC Direct v Maďarsku a FocusSat v Rumunsku, oznámila, že dosiahla spoločne na všetkých trhoch už 800 tisíc zákazníkov. Podľa spoločnosti to predstavuje viac než 60% nárast od roku 2010.
Pokračovanie nižšie:


Presný počet zákazníkov na konkrétnych trhoch spoločnosť zatiaľ nezverejnila. Malo by sa tak stať v najbližších týždňoch. Spomeňme len, že podľa údajov z 30. júna 2015 mala platforma freeSAT 67 tisíc užívateľov na Slovensku a 117 700 v Českej republike. Na všetkých trhoch dosiahol počet predplatiteľov koncom júna 780 400 zákazníkov. Ak budú známe údaje za tretí štvrťrok, budeme Vás o tom samozrejme informovať.

V poslednom období predstavila platforma freeSAT nové balíčky, rozšírila ponuku pre slovenských a českých zákazníkov o nové programy Markíza HD, ČT 2 HD, Jednotka HD, Šlágr TV, Fine Living Network, či Food Network. Okrem rozširovania programov tiež pribudol do ponuky aj nový dodávaný satelitný HD box KAON C03600 s kódovaním Conax.

Mohlo by vás ešte zaujímať