Reklama

Skylink dnes predstavil svoje prvé vianočné ponuky

Satelitná platforma Skylink dnes zverejnila dve vianočné ponuky. Jednú pre súčasných a jednu pre nových zákazníkov.

Pre súčasných užívateľov satelitnej televízie Skylink, ktorí si v období od 15. októbra do 31. decembra 2015 predplatia ktorýkoľvek základný balíček Skylink (Mini, Multi, Flexi 7, Multi HD či Kombi) na 6 alebo 12 mesiacov, je tento rok pripravený vianočný bonus v podobe predplatného balíčka Mixbox s programami FILMBOX EXTRA HD, FilmBox Premium, FilmBox Family, FightBox HD, DocuBox HD a EroXXX HD vrátane služby Filmbox Live až na 12 mesiacov ZADARMO.
Pokračovanie nižšie:


Noví zákazníci, ktorí si zakúpia a zaregistrujú satelitnú kartu Skylink v období 15. októbra do 31. decembra 2015, a predplatia si na nej niektorý zo základných balíčkov Skylink najmenej na 3 mesiace, dostanú ako vianočný bonus balíček HBO Standard so službou HBO GO a balíček Mixbox so službou Filmbox Live na 2 mesiace.

Aktivácia vianočného bonusu je možná do 31. 12. 2015. Vianočný bonus je možné aktivovať na každej satelitnej karte len raz.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Škoda, že ste to neurobili už v septembri, Keď som si rozšíril digital na Kombi

  2. Pre mna skoda , ze to nieje ako pred rokom.
    Akcia mala ako bunus HBO HD
    Titulka k clanku je , “ ….. prve vianocne ponuky “
    Ak budu aj dalsie ( HBO HD ako bonus ) idem do toho.

  3. Každý rok horšie akcie, celý Skylink. minulý rok mali bonus HBO, teraz Filmbox:-):-):-):-) No hlavne že už nemajú ani Novu v HD, ani AXN. Skylink ide dolu vodou.

  4. ak mam balicek mini predlateny do marca 2016,a ak si ho teraz predlzim o rok,budem mat vianocny bonus programi mixbox spustene hned ci az od marca ked mi skonci predplatne?????

  5. Ste skveli ale bohužial musim konštatovať to že aj vláda vyšla v ustrety dôchodcom a telesne postihnutým zo ZTP ale vy stále len davate podmienky ak zoberieš toto dame toto a na to podstatné zabudate,že mate veľa dôchocov ktori su rady že môžu aspon mať to zakladné a na viac nemaju,navrhujem aspoň cez Vianoce dať im baličky za polovičnu cenu,nebojte sa nezchudobnete,zamyslite sa nad tým lebo ich môžete stratiť a konkurencia najsť. Vlado.

  6. robo podla toho co je pisane to nie je jasne v tvojom pripade, ale ak to beru ako datum aktivovania balika tak nemas narok na tuto akciu lebo mas balik do marca. Sice by si za balik zaplatil teraz ale aktivovany ho budes mat az v marci.

  7. Dobry den chcela som sa spytat zaplatila som sekom servisny poplatok aj s predplatnym mini za 45,50 na rok bude mi automaticky spusteny aj vianocny bonus ci si to musim aktivovat zvlast

Komentáre už nie sú povolené.